Azerion vergroot zijn in-game advertentiebereik door een exclusieve partnership met Bidstack

De samenwerking wordt gezien als de grootste programmatic in-game advertising deal in de industrie

| Azerion | 2 min | 17 december 2021 12:37
Copyright: Azerion
Azerion, het digitale entertainment- en mediaplatform, kondigt een exclusieve strategische partnership aan met Bidstack, het toonaangevende in-game advertising en videogame monetisation-platform. Azerion zal de komende twee jaar de exclusieve commerciële partner zijn voor het verkopen van Bidstack's in-game advertentie aanbod. De samenwerking wordt gezien als de grootste programmatic in-game advertising deal in de industrie.

Dankzij deze overeenkomst versterkt Azerion zijn digitale advertentieplatform en biedt het merken eenvoudig toegang tot zeer betrokken consumenten via geïntegreerde in-game advertentieformats.

Azerion krijgt door de partnership met Bidstack wereldwijd toegang tot ongeveer 40 miljoen gebruikers en 60 titels via een snel groeiend portfolio van Triple A, onafhankelijke uitgevers en uitgevers van mobiele games. De game-genres zijn zeer divers en omvatten stadion-, race-, open wereld- en simulatietitels die door een betrokken publiek worden gespeeld. Azerion biedt hiermee een wereldwijd bereik en bestrijkt belangrijke markten zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Met het partnership breidt Azerion zijn in-game advertentieaanbod uit op een belangrijk strategisch moment, want in 2022 zal in-game advertising een belangrijke groei doormaken.

Umut Akpinar, mede-oprichter en Co-CEO van Azerion, voegt toe: "We zijn verheugd om deze strategische samenwerking met Bidstack aan te gaan om ons digitale advertentieplatform verder te versterken. Het stelt merken in staat om nieuwe advertentiemogelijkheden te verkennen in kwalitatieve en veilige omgevingen. Zij kunnen eenvoudig in contact te komen met consumenten en zij kunnen door middel van impactvolle en geïntegreerde advertentieoplossingen interacties realiseren. Binnen Azerion geloven we dat digitale entertainment de toekomst is. Deze nieuwe samenwerking sluit perfect aan bij onze visie voor de komende jaren."

James Draper, Bidstack Founder en CEO, zegt: "Merkreclame binnen de metaverse wordt steeds belangrijker en dat besef neemt toe. In-game advertising is daar een uitstekend voorbeeld van. We verwachten dat dit slechts het begin zal zijn van een lange en sterke relatie met Azerion, aangezien beide bedrijven grote ambities hebben binnen de digitale entertainment- en media-industrie. Ik wil persoonlijk mijn dank uitspreken aan de ongelooflijke inspanningen van ons team, in het bijzonder Lewis Sherlock (SVP of Programmatic) en Francesco Petruzzelli (CTO), die een sleutelrol hebben gespeeld bij het sluiten van deze deal".

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Azerion
Azerion is een wereldwijd technologiebedrijf in de media- en entertainmentbranche, met hoofdkantoor in Amsterdam. Honderden miljoenen mensen spelen onze spellen en kijken onze video’s. Adverteerders bereiken met onze technologie enorme publieken en doelgroepen. Uitgevers draaien een topomzet met onze technologie en bereiken een kwaliteits publiek met onze content. Uniek is dat Azerion in al deze groepen werkt. We herkennen synergieën, vinden efficiëntieverbeteringen, en vlechten voor elk van onze gebruikers de beste strengen uit ons aanbod samen.

Azerion: content, bereik, omzet, engagement - een miljoen mogelijkheden.
Meer over Azerion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.