Fringe Company en D2L kondigen partnership aan

Het beste resultaat halen uit hun digitale leer- en werkomgeving en de persoonlijke ontwikkeling van zowel studenten als docenten

| D2L | 2 min | 20 december 2021 11:58
Copyright: Fringe
Fringe Company, bekend om haar studentinformatiesysteem EducationOnline en leerplatform OnderwijsOnline gaat samenwerken met D2L Inc.; wereldwijd leider op het gebied van leertechnologie en ontwikkelaar van Brightspace. D2L bedient in Nederland al een groot aantal hogescholen en universiteiten.

Deze samenwerking maakt het voor onderwijsinstellingen mogelijk om het beste resultaat te halen uit hun digitale leer- en werkomgeving en de persoonlijke ontwikkeling van zowel studenten als docenten.

D2L Brightspace is een toonaangevend leerplatform dat krachtige online tools en onderwijs- en leerervaringen biedt aan studenten en docenten. Dit gecombineerd met de onderwijsproducten van Fringe is hét recept voor flexibel, persoonlijk onderwijs dat lifelong learning ondersteunt en stimuleert. Zodoende kunnen zowel docenten als studenten het beste uit zichzelf halen.

Jeroen Platvoet, CEO Fringe Company: ‘We zien dat de implementatie van online leren in het onderwijs door de COVID-19 pandemie versneld is. Door de samenwerking met D2L kunnen wij een meer complete, veilige digitale leer- en werkomgeving bieden die het online leren ondersteunt. En waarmee we bijdragen aan het creëren van inspirerende leerervaringen.‘

Stewart Watts, VP Sales EMEA D2L ‘We zijn zeer verheugd om deze samenwerking aan te gaan met Fringe. Niet alleen is er een mooie synergie tussen ons, maar Fringe brengt veel kennis en ervaring mee dat zeer waardevol is voor ons eigen doel om digitale leren in het MBO te transformeren door onze next generation learning platform D2L Brightspace.’

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
D2LFringe
Over D2L
D2L (TXS: DTOL) verandert de manier waarop de wereld leert - en helpt leerlingen van alle leeftijden meer te bereiken dan ze ooit voor mogelijk hielden. D2L werkt nauw samen met klanten over de hele wereld en ondersteunt miljoenen mensen bij het online en fysiek studeren. Meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd zijn toegewijd om de beste leermiddelen te ontwikkelen en de wereld beter achter te laten dan waar ze hem aantroffen.
Meer over D2L
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.