BlackBerry lanceert nieuwe XDR-dienst

Ondernemingen en overheden daarmee beter in staat zich te verdedigen tegen cyberbedreigingen

| BlackBerry | 2 min | 20 december 2021 15:53
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited maakt vandaag een belangrijke update bekend van zijn BlackBerry® Guard managed detection and response (MDR)-dienst om nu ook een managed extended detection and response (XDR)-dienst te leveren. Deze nieuwe functionaliteit wordt gerealiseerd dankzij een partnerschap met Exabeam. Exabeam is de leverancier van next-generation SIEM die beveiligingsteams voorziet van analytische inzichten om bedreigingen te ontdekken, te onderzoeken en op te lossen.

"Als gevolg van de pandemie neemt cybercriminaliteit drastisch toe en hebben cybercriminelen hun pijlen steeds meer op mensen gericht in plaats van alleen op de aanwezige systemen. Bestaande beschermingstools die zijn ontworpen om alleen de systemen en infrastructuur van organisaties te beveiligen, zijn nu ontoereikend om de uitbreiding van aanvalsmogelijkheden een halt toe te roepen", zegt Billy Ho, Executive Vice President of Product Engineering bij BlackBerry.

Met Guard 2.0 werken BlackBerry's beheerde XDR-analisten en deskundigen op het gebied van bedreigingspreventie als een verlengstuk van de beveiligings- en IT-teams van klanten. Ze bieden 24 uur per dag multiregionale ondersteuning, compliance en monitoring en reageren indien nodig direct op bedreigingen. Met deze integratie wordt telemetrie geïntroduceerd in de BlackBerry-analistenportal zodat klanten zich kunnen verdedigen tegen het steeds veranderende dreigingslandschap. Met Guard 2.0 kunnen klanten kiezen voor één serviceaanbod waarin de beheerde XDR-diensten van Guard worden gecombineerd met de BlackBerry Cyber Suite-producten en de oplossingen van Exabeam - alles in één pakket.

"Organisaties die in hybride werkomgevingen opereren, hebben menselijke beveiligingsexperts nodig om waarschuwingen voor cyberincidenten te controleren, aanvallen af te handelen en te voorkomen, en het tekort aan middelen en vaardigheden op te vullen. De geïntegreerde BlackBerry Guard-oplossing biedt klanten een innovatieve en toonaangevende managed XDR-service, waardoor werknemers 24x7 veilig blijven, aldus Ho."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.