Stevige groei voor Snakeware in 2021

Omzet voor het eerst op 4 miljoen euro

| Snakeware | 2 min | 21 december 2021 9:40
Gewaardeerd
Afbeelding: Snakeware wil zijn ambitieuze team van talenten flink uitbreiden | Copyright: Snakeware
Met een forse groei in 2021 en een goed gevulde orderportefeuille voor volgend jaar heeft Snakeware de fundamenten gelegd voor verdere bestorming van de Nederlandse e-business-top. De omzet van de digital specialist uit Sneek komt dit jaar voor het eerst op 4 miljoen euro uit. Tegelijkertijd constateert Snakeware dat de groei dreigt te stagneren, doordat jong talent steeds vaker vanuit de provincie naar de Randstad vertrekt.

Dit jaar is flink geïnvesteerd in kwaliteit en processen om producten en producties te kunnen verbeteren. Voor 2021 heeft dit geresulteerd in een omzetstijging van zo’n 14 procent. Snakeware mikt de komende drie jaar op een omzetgroei van ruim 5 miljoen euro. Het eigen CMS-platform Snakeware.Cloud en de groeikansen van de strategie en consultancy diensten vormen hierbij belangrijke pijlers. Het slimme softwareplatform voor het snel, veilig en schaalbaar bouwen en beheren van digitale producties moet de echte groeiversneller worden voor de komende 5 jaar.

Donkere wolk

Toch ziet het bedrijf een donkere wolk aan de hemel als het gaat om het aantrekken van nieuw talent. Ate van der Meer van Snakeware: “Onze groei had dit jaar beduidend hoger kunnen uitpakken als we meer en ook sneller nieuwe medewerkers hadden kunnen aantrekken. We hebben voor het eerst in jaren zelfs een paar keer ‘nee’ moeten verkopen aan potentiële klanten omdat we vol zaten met lopende projecten. We zien dat veel talenten na hun opleiding niet in het noorden blijven, maar vertrekken naar de Randstad, de spoeling in het Noorden is dun en dat baart ons zorgen.”

Vacatures

De orderportefeuille van Snakeware is goed gevuld tot ver in 2022 en het bedrijf wil zijn ambitieuze team van talenten daarom flink uitbreiden. Momenteel staan er ruim 10 vacatures open. Snakeware zoekt onder meer UX/UI designers, frontend en backend developers, en online marketing consultants. Friese professionals kunnen zich aanmelden via www.snakeware.nl/vacatures.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Snakeware
Over Snakeware
Sinds 1995 ondersteunt Snakeware bedrijven in het behalen van hogere merkbekendheid, meer omzet en klantretentie met data driven commerce toepassingen. Op basis van data science, strategie, creatie en door het toepassen van innovatieve technieken, legt Snakeware nieuwe marktkansen voor haar opdrachtgevers bloot.

Snakeware won al diverse Dutch Interactive Awards met de op haar software ontwikkelde digitale producties.
 
Meer over Snakeware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.