Xe.works kiest Infrastructure as a Service van Leaseweb voor zijn wereldwijde AdTech-netwerk

De dedicated servers en het wereldwijde netwerk van datacenters van Leaseweb zorgen voor meer betrouwbaarheid en schaalbaarheid

| Leaseweb | 2 min | 21 december 2021 10:00
Copyright: Leaseweb
Leaseweb Global, een toonaangevend hosting- en clouddienstbedrijf, kondigt aan dat Xe.works, een wereldwijd, multidirectioneel mediabedrijf dat digitale advertentieruimte voor websites en mobiele apps koopt en verkoopt, Leaseweb heeft geselecteerd als de exclusieve provider van Infrastructure-as-a-Service (IaaS) voor zijn wereldwijde AdTech-netwerk voor klanten in de VS, Europa, Israël en de regio Azië-Pacific.

Xe.works heeft een digitaal advertentieplatform met Real-Time Bidding (RTB)-technologie, dat de aankoop en verkoop van online advertentie-impressies mogelijk maakt via een geautomatiseerd model op veilingbasis. RTB geeft meerdere adverteerders de mogelijkheid om te bieden op de beschikbare advertentieruimte van een uitgever, waarbij de hele transactie in milliseconden plaatsvindt. Een vertraging van enkele seconden zorgt al voor minder goede gebruikerservaringen, en dus voor minder winst voor Xe.works zelf.

Gezien het hoge tempo en de hoge volumes die RTB-technologie vereist, was Xe.works op zoek naar een hostingpartner die een bijzonder betrouwbare en gemakkelijk schaalbare infrastructuur kon bieden. De organisatie koos voor de dedicated servers van Leaseweb. Xe.works kan hiermee diensten op maat leveren en het heeft toegang tot een grote geografische dekking van datacenters, wat belangrijk is om wereldwijd te schalen.

De dedicated servers van Leaseweb bieden krachtige performance tegen een betaalbare prijs. Iedere dedicated server van Leaseweb wordt speciaal ingericht om aan alle specifieke behoeften van een organisatie te voldoen.

Xe.works was ook op zoek naar een partner die tijdens campagnes die miljoenen aanvragen per dag moeten verwerken van klanten wereldwijd, goed kon ondersteunen qua provisioning, back-up en herstel. De ondersteuning van Leaseweb overtuigde en zijn een vitale aanwinst voor Xe.works. De organisatie kan zich hierdoor richten op zijn kernactiviteiten en het eigen IT-team kan proactiever werken en beter reageren.

Dan Areshkovych, CEO van Xe.works: “Leaseweb heeft zich bewezen als een onmisbare partner voor ons bedrijf. Ze leveren de technologie en ondersteuning die we nodig hebben en de datacenterdekking die we verwachten. Met de extra resources van de dedicated servers van Leaseweb zijn we in staat om meer orders te verwerken in minder tijd, wat onze performance significant verbetert en onze concurrentiepositie versterkt.”

Brian Sullivan, Account Manager bij Leaseweb: “Xe.works wil zijn klanten de meest tijdige en impactvolle advertentiemogelijkheden leveren. Het bedrijf zag in dat het hiervoor niet alleen een betrouwbare infrastructuur nodig had, maar ook met het juiste formaat en de optimalisatie om te voldoen aan de huidige en toekomstige vraag. De oplossingen en de klantgerichte aanpak van Leaseweb ondersteunen de zakelijke activiteiten van Xe.works, en het is voor ons een eer dat ze ons als voorkeursprovider hebben gekozen voor het schalen van hun groeiende platform.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Leaseweb
Leaseweb is een toonaangevende Infrastructure as a Service (IaaS)-aanbieder. Het dienstenaanbod van Leaseweb omvat include Public Cloud, Private Cloud, Dedicated Servers, Colocation, Content Delivery Network, en Cyber Security Services. Deze diensten worden aangeboden in combinatie met uitmuntende klantenservice en technische ondersteuning. Leaseweb biedt sinds zijn oprichting in 1997 zijn klanten een infrastructuur aan voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mailservers, beveiliging en opslagdiensten.
Meer over Leaseweb
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.