Appian uitgeroepen tot leider in Digital Process Automation Software

Onafhankelijk onderzoeksbureau Forrester prijst Appian voor haar sterke aanbod, van procesinzicht tot automatiseringsuitvoering

| Appian | 2 min | 21 december 2021 10:36
Copyright: Appian
Appian kondigt vandaag aan dat het in het onderzoeksrapport, The Forrester Wave™: Digital Process Automation Software, Q4 2021, is uitgeroepen als leider op het gebied van Digital Process Automation door onderzoeksbureau Forrester. Volgens het rapport is digitale procesautomatisering (DPA) geworteld in business process management (BPM) en systemen die zijn ontworpen om complexe langlopende processen af te handelen. Daarnaast zijn DPA-platforms steeds relevanter voor low-code ontwikkeling. De 23-criterium evaluatie van DPA-aanbieders identificeerde de 14 belangrijkste leveranciers in de markt.

In het rapport geeft Forrester het advies aan DPA-klanten om aanbieders te zoeken die:
  1. De diepste, meest geavanceerde use cases aankunnen
  2. Schaalbaar zijn, om te voldoen aan de specifieke eisen van brede implementaties
  3. Algemeen bruikbare low-code mogelijkheden bieden
Appian kreeg een Leader-notering in het rapport: "Functioneel gezien heeft Appian geen echte zwakke punten."

Appian ontving de hoogst mogelijke scores op 11 criteria, waaronder Deep DPA Support, Security Audits en Certifications, UX Development Tools, Mobile Application Development Tools, Content Tools, Case Management Support, Document Automation, en Application Deployment opties.

Toelichting in het rapport: "Appian blijft zich richten op geavanceerde processen terwijl het de low-code markt aanjaagt. Appian stond oorspronkelijk bekend om haar sterke business process management (BPM) (voorganger van DPA) aanbod, maar veranderde koers richting low-code rond de tijd van haar beursgang in 2017. Vergis je niet; Appian mag dan strikt gezien als low-code-leverancier naar de markt gaan, het is nog steeds sterk in DPA en Dynamic Case Management (DCM) en scoort hoog op geplande uitbreidingen omdat het sterk blijft investeren in die gebieden. Appian heeft een sterke roadmap met de integratie van het recent overgenomen Lana Labs bovenaan de lijst. Met Lana Labs positioneert Appian zich sterk met een aanbod van procesinzicht tot automatiseringsuitvoering met DPA, DCM, RPA, en low-code.".

Het rapport stelt verder: "Appian blinkt uit in mobiele ontwikkeling, documentbeheer en beveiliging en is over de hele linie sterk op alle kritieke gebieden om geavanceerde DPA en DCM-eisen te ondersteunen. Klanten geven aan dat ze gebruik maken van de mogelijkheden van Appian voor bedrijfsbrede, mission-critical applicaties. Appian is zeer toegewijd aan een low-code strategie gericht op technisch onderlegde ontwikkelaars die werken met het platform in een kwestie van weken kunnen leren zonder programmeer achtergrond. Met dit in gedachten, past Appian goed bij organisaties die streven naar een low-code automatiseringsstrategie..."

"De workflow is de ruggengraat van elke onderneming, en de mogelijkheid om de workflow snel te optimaliseren en te automatiseren is de sleutel om voordeel op concurrenten te behalen." zegt Malcolm Ross, Deputy CTO bij Appian. "Onze expertise in het beheren van complexe bedrijfsprocessen met mensen, RPA en AI, in combinatie met ons leiderschap in low-code, maakt Appian de ideale keuze voor snelle en impactvolle digitale procesautomatisering."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appian
Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.