KnowBe4 presenteert nieuwe podcast-serie

Security Masterminds

| KnowBe4 | 2 min | 21 december 2021 11:19
Afbeelding: Dr. Lydia Kostopoulos, SVP of Emerging Tech Insights bij KnowBe4 | Copyright: KnowBe4
KnowBe4, aanbieder van 's werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, heeft een nieuwe podcast-serie gelanceerd met de naam ‘Security Masterminds’.

Menselijke element van cybersecurity staat centraal

De podcast Security Masterminds behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Elke maand komt er een nieuwe podcast uit, de afleveringen duren ongeveer 30 minuten. Een verscheidenheid aan experts uit de cybersecurity-industrie zal in deze podcasts te gast zijn.

"De lancering van deze podcast is een droom van ons die uitkomt", zegt Javvad Malik, Lead Security Awareness Advocate bij KnowBe4. “Het is een zeer gemoedelijke podcast die gemakkelijk te volgen is, waardoor luisteraars geïnteresseerd blijven in de fascinerende en actuele wereld van cybersecurity. We hopen dat onze luisteraars deze podcast zowel informatief als vermakelijk zullen vinden.”

Eerste aflevering met Dr. Lydia Kostopoulos

De eerste gast van de Security Masterminds-podcast is Dr. Lydia Kostopoulos, SVP of Emerging Tech Insights bij KnowBe4. Nadat de aanslagen van 11 september plaatsvonden, raakte Kostopoulos, destijds eerstejaarsstudent op de universiteit, geïnteresseerd in het onderwerp cybersecurity. Hierop besloot ze zich te richten op een cybersecurity-studie. Tijdens deze podcast verkent Kostopoulos de tijdsgeest waarin we ons nu bevinden, die beter bekend staat als de vierde industriële revolutie. Een periode waarin onderwerpen als AI, DNA-editing, nanotechnologieën, mixed media, slimme sensoren en quantum computing de revue passeren. We staan ​​aan het begin van een nieuwe infrastructuur die wordt gebouwd voor zaken als smart cities en autonome voertuigen. Gezien de overvloed aan nieuwe technologieën en het snelle tempo waarin dingen veranderen en zich ontwikkelen, ontstaat er een groot gat op het gebied van cybersecurity-skills. Zolang de technologie verandert, moet je blijven bijscholen.

Luister nu naar de eerste aflevering van Security Masterminds.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.