CEO van Orange Business Services neemt na 14 jaar afscheid

Helmut Reisinger zal andere professionele mogelijkheden buiten de groep nastreven

| Orange Business Services | 2 min | 21 december 2021 16:07
Afbeelding: Helmut Reisinger, CEO van Orange Business Services | Copyright: Orange Business Services
Het bestuur van Orange Business Services verandert met ingang van 17 januari 2022 door het vertrek van CEO Helmut Reisinger. Op dat moment zal Aliette Mousnier-Lompré, EVP of Operations and Customer Service, het roer overnemen op interim-basis totdat een nieuwe CEO is aangesteld.

Na veertien jaar bij Orange Business Services wil Helmut Reisinger andere professionele mogelijkheden buiten de groep nastreven. Als CEO van Orange Business Services sinds 2018, hield Helmut toezicht op de grondige transformatie van Orange's B2B-entiteit naar een wereldwijd netwerk-native digitaal dienstverleningsbedrijf, waarbij de kern van hun zakelijke DNA wordt gecombineerd met de expertise als service-integrator ter ondersteuning van bedrijven terwijl ze hun eigen digitale transformatie ondergaan. In een steeds complexere wereld zijn data-analyse, cloud, beveiliging en IT-diensten, in combinatie met netwerk- en connectiviteitsexpertise, nu essentiële componenten voor het concurrentievermogen van bedrijven.

Stéphane Richard, voorzitter en CEO van Orange, zegt over het vertrek: "Ik wil Helmut Reisinger bedanken voor zijn voortdurende inzet voor de ontwikkeling van de B2B-activiteiten van de groep. Hij is er met name in geslaagd om binnen Orange Business Services nieuwe activiteiten op te zetten die verband houden met data en cloud computing en die al vele kwartalen een groei met dubbele cijfers laten zien. In zijn periode heeft Helmut Orange Business Services omgevormd tot een wereldleider in software gedefinieerde netwerken. Ik wens hem veel succes bij zijn toekomstige inspanningen."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.