Bizway wint Europese aanbesteding van SURF

| Bizway | 2 min | 5 november 2019 11:32
Bizway BV, specialist in hosting en systeembeheer en onderdeel van de Intermax Group, heeft de Europese aanbesteding gewonnen voor het leveren van webhosting- en migratiediensten aan SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland. De raamovereenkomst wordt afgesloten met onmiddellijke ingang voor de duur van vier jaar.

Webhosting en migratie

De aanbesteding maakt onderdeel uit van het collectieve inkooptraject dat de coöperatie SURF namens zijn leden startte. De opdracht bestaat uit meerdere diensten, waaronder webhosting en migratie. Voor de webhosting levert Bizway een gestandaardiseerde oplossing, waarmee SURF-leden zelf een website kunnen maken via een klantenportal. Voor de migratiediensten krijgen de leden via deze klantenportal toegang tot een cloudomgeving. Zo kunnen de organisaties veilig en snel bij hun applicaties vanaf elke gewenste locatie.

Dienstverlening

De klantenportal van Bizway biedt deelnemers een eigen, volledig afgescheiden omgeving met een interface die de deelnemer zelf naar eigen wens kan inrichten. Bizway helpt de leden door afzonderlijk voor hen in kaart te brengen wat de concrete behoefte is. Hierna wordt voor iedere deelnemer dienstverlening op maat ingericht binnen de kaders van de uitbesteding. Daarnaast verzorgt Bizway trainingen voor deelnemers zodat zij, ongeacht het IT-kennisniveau waarover ze beschikken, met de klantenportal aan de slag kunnen.

Bart Lageweg, oprichter en directeur Bizway: “We zijn blij dat SURF voor ons gekozen heeft. Wij dragen onderwijs een warm hart toe en zijn trots dat we als organisatie nu zelf een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de kennisdeling en -waarborging in de sector. Met onze kennis van de markt konden we de functionele vraag van SURF één-op-één omzetten in een passende technische oplossing. We staan klaar om op te treden als leverancier van SURF, met als doel de organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Het vertrouwen dat SURF hiermee in ons uitspreekt, betekent voor ons een mooie erkenning van ons werk.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Bizway
Veilige hosting en werkplekbeheer met 24/7 persoonlijke support. Bizway denkt mee in uw IT-uitdagingen en levert oplossingen waar u op kunt vertrouwen.
Meer over Bizway
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.