Nieuwe Parallels Access 7.0 beschikt over verbeterde security en privacy functies en een nieuwe web console

Met Parallels Access kunnen gebruikers flexibel en gebruiksvriendelijk met hun telefoon of tablet verbinding maken met een externe computer

| Parallels | 2 min | 22 december 2021 13:30
Afbeelding: De Parallels Access web console | Copyright: Parallels
Parallels, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van platformonafhankelijke oplossingen, kondigt de lancering van Parallels Access 7.0 aan.

Dankzij Parallels Access kunnen gebruikers op een flexibele en gebruiksvriendelijke manier met hun telefoon of tablet verbinding maken met een externe computer en toegang krijgen tot applicaties en bestanden. Met één simpele tik op hun mobiele apparaat kunnen gebruikers via een browser en hun beveiligde Parallels-account toegang krijgen tot een externe computer. De nieuwe Parallels Access 7.0 biedt gebruikers een nieuwe web console, compatibiliteit voor nieuwe OSS technologie en nieuwe functies op het gebied van security en privacy.

De volgende functies zijn toegevoegd:

Verbeterde beveiliging en privacy

  • Keychain integratie op Mac/iOS: maakt het automatisch invullen van inloggegevens mogelijk en het aanmelden eenvoudiger;
  • Ondersteuning voor twee-factor authenticatie (2FA) op iOS en Android;
  • Ondersteuning voor de ingebouwde 2FA op iOS.

Nieuwe web console

  • Alle moderne browsers ondersteunen nu Media Source Extensions waarmee H264-videostreams van een externe computer naar een webbrowser kunnen worden verzonden. Dit zorgt voor een vloeiendere en meer native ervaring. Dit stelt gebruikers in staat om in de toekomst via Parallels Access mobiele apps te draaien op een webbrowser in plaats van op een telefoon of tablet;
  • Een verbeterde set keyboard shortcuts waardoor de web console eenvoudiger te gebruiken is.

Verbeterde compatibiliteit met nieuwe OSS technologie

Algemeen:
  • De persoonlijke help functie bevat nu een chat notificatie.
Specifieke functie voor iOS en iPadOS
  • Verbeterde prestaties met volledig vernieuwde grafische engine die gebruik maakt van Apple Metal.
Specifieke functie voor Android
  • Verbeterde en eenvoudigere producthandleiding;
  • De handleiding, links naar kennisbank artikelen en links naar support staan nu allemaal op één plek;
  • Er is extra compatibiliteit toegevoegd voor Android 12 en zijn nieuwe file restrictions.
Bestaande gebruikers kunnen gratis upgraden naar de nieuwe versie 7.0. Bij het upgraden is het belangrijk om op zowel je mobiele apparaat als de externe computer de laatste versie te downloaden.

Beschikbaarheid en prijzen

Een gratis proefversie van Parallels Access 7 is nu beschikbaar. Na de eerste proefperiode kunnen gebruikers een abonnement kopen voor 17,99 EUR per jaar of 30,99 EUR voor twee jaar. Parallels biedt ook flexibele zakelijk abonnementen voor 49,00 EUR per jaar of 79.70 EUR voor twee jaar. IT-beheerders kunnen hiermee een onbeperkt aantal gebruikers aanmaken en beheren en deze verbinden met maximaal vijf computers. Bestaande abonnees kunnen gratis upgraden naar de nieuwe versie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Parallels
Parallels is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van platformonafhankelijke oplossingen waarmee personen en bedrijven eenvoudig toegang krijgen tot en gebruik kunnen maken van de toepassingen en bestanden die ze nodig hebben, ongeacht het apparaat en besturingssysteem dat ze gebruiken. Met Parallels beschikken klanten over de best beschikbare technologie, of het nu gaat om Windows, Mac, iOS, Android of de cloud.

Parallels lost complexe technische problemen en problemen met de gebruikerservaring op en helpt bedrijven en individuele klanten om simpel, efficiënt en rendabel te werken met toepassingen waar ze zich ook bevinden: op locatie, op afstand, in een eigen datacenter of in de cloud. Parallels is een businessunit van Corel.
Parallels International GmbH. Parallels, het logo van Parallels, Parallels Access en Coherence zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Parallels International GmbH in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen. CorelDRAW, MindManager en WinZip zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Corel Corporation in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen.  ClearSlide is een geregistreerd handelsmerk van ClearSlide Inc. in Canada, de Verenigde Staten en/of andere landen.  Apple, iCloud, iPad, iPhone, Mac, MacBook Pro, macOS, Metal en Touch Bar zijn handelsmerken van Apple Inc. Alle andere genoemde product- en servicenamen, logo’s, merken en alle genoemde geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken worden alleen gebruikt voor identificatiedoeleinden en blijven het exclusieve eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Gebruik van merken, namen, logo's of andere informatie, afbeeldingen of materialen van een derde partij houdt geen goedkeuring in. We wijzen elk eigendomsrecht af in dergelijke informatie, afbeeldingen, materialen, merken en namen van derden.
Meer over Parallels
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.