Supermicro kondigt 's werelds eerste TPCx-HCI benchmarkresultaat aan

Supermicro, AMD en VMware werken samen om ongeëvenaarde prestaties voor HCI-database workloads te leveren

| Supermicro | 2 min | 22 december 2021 14:40
Afbeelding: De Supermicro WIO A+ Server 1114S-WN10RT | Copyright: Supermicro
Super Micro Computer, Inc. (SMCI), een wereldwijde leider op het gebied van hoogwaardige computing, opslag, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigt ‘s werelds eerste gepubliceerde TPCx-HCI benchmarkresultaat aan met een gemeten prestatie van 4.790,18 tpsHCI op $ 49,60/tpsHCI. In samenwerking met AMD en VMware heeft Supermicro 3e generatie AMD EPYC serverprocessors en VMware vSphere 7.0 Update 2 gebruikt om een wereldrecord neer te zetten en toonaangevende prestaties op het gebied van computer-intensieve workloads voor Hyper-Converged Infrastructure (HCI) omgevingen laten zien.

"De TPCx-HCI benchmark laat een complete IT-oplossing voor HCI-workloads zien en weerspiegelt de snelste en meest kosteneffectieve oplossing voor omgevingen waar een groot aantal virtuele machines vereist zijn,” aldus Raju Penumatcha, SVP en Chief Product Officer van Supermicro. "Supermicro zet zich, samen met AMD en VMware, in om toonaangevende totaaloplossingen te leveren voor onze klanten. De oplossingen zijn gebaseerd op het breedste portfolio van hypergeconvergeerde producten, waaronder BigTwin, FatTwin en SuperBlade, en zijn afgestemd en geoptimaliseerd om te presteren onder de meest veeleisende workloads.”

Het cluster draaide op vier Supermicro WIO A+-Servers (model ALS -1114S-WN10RT), elk met een AMD EPYC™ 7713 processor en 1 TB aan hoofdgeheugen. In totaal hadden de processoren in het cluster 256 cores en gelijktijdig multithreading ingeschakeld voor 512 threads. De VM's draaiden op het Red Hat Enterprise Linux 7.7 besturingssysteem en het PostgreSQL 10.6 database management systeem (DBMS).

De TPC Express Benchmark HCI (TPCx-HCI) is ontwikkeld door de Transaction Processing Performance Council (TPC) om de prestaties van HCI te meten. De benchmark meet de prestaties van HCI-clusters gedurende een veeleisende database workload. Daarnaast benadrukt de benchmark de gevirtualiseerde hardware en software van geconvergeerde opslag, netwerken en computerbronnen van het HCI-platform.

"De AMD EPYC-processoren laten wereldprestaties zien op verschillende workloads, waaronder HCI, " aldus Raghu Nambiar, Corporate Vice President, datacenter Ecosystems en Solutions bij AMD. "We kijken er naar uit om ons werk met Supermicro voort te zetten, zodat we hoogwaardige systemen voor hun klanten kunnen leveren en een nieuw wereldrecord kunnen vestigen.”

"Meer dan 30.000 VMware klanten vertrouwen VMware vSphere® en vSAN™ hypergeconvergeerde infrastructuur voor hun bedrijfskritische workloads. We zijn dan ook van mening dat deze toonaangevende resultaten te danken zijn aan de consistente prestaties die zijn ingebouwd in onze Enterprise-grade oplossing,” aldus Paul Turner, Vice Pesident van VMware. "We zijn verheugd om onze HCI-software samen met VMware vSAN ReadyNode partners, waaronder Supermicro, te kunnen certificeren.”

Het volledige rapport kan worden gedownload via: http://tpc.org/tpcx-hci/results/tpcxhci_result_detail5-5801.asp.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Supermicro
Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), de toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige, zeer efficiënte servertechnologie, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geavanceerde server Building Block Solutions® voor Enterprise Data Center, Cloud Computing, Kunstmatige intelligentie en Edge Computing Systems. Supermicro zet zich in voor de bescherming van het milieu door middel van zijn "We Keep IT Green®"-initiatief en biedt klanten de meest energiezuinige, milieuvriendelijke oplossingen op de markt.
Supermicro, Server Building Block Solutions en We Keep IT Green zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Super Micro Computer, Inc. AMD, het AMD Arrow-logo, EPYC en combinaties zijn daarom handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Alle andere merken, namen en handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren ervan.
Meer over Supermicro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.