nCipher Security opent nieuw kantoor in Nederland

Nieuwe kantoor vormt basis voor groei in kritieke data security en -encryptie

| Entrust | 2 min | 7 maart 2020 11:29
Copyright: Entrust
nCipher Security, een Entrust Datacard bedrijf en wereldwijd leider in hardware security-modules die garant staan voor vertrouwen, integriteit en controle voor bedrijfskritische informatie en applicaties, betrekt een nieuw kantoor in Nederland. Zo kan het partners en klanten in de regio beter ondersteunen. Het nieuwe kantoor aan het Gooimeer 1 in Naarden wordt op 5 maart feestelijk geopend samen met partners en klanten.

Organisaties van over de hele wereld vertrouwen op de nCipher nShield-familie van hardware security modules (HSM’s) voor bescherming van gevoelige data, netwerkcommunicatie en enterprise-infrastructuur tegen bedreigingen. Diezelfde bewezen technologie ondersteunt ook de beveiliging in de cloud, Internet of Things (IoT), blockchain en digitale betalingen en is in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving.

Volgens nCipher’s 2019 Global Encryption Trends-studie heeft 45% van de organisaties wereldwijd een plan of een strategie voor encryptie dat consistent toegepast wordt in de gehele organisatie. Deze bevinding wijst op bewustzijn van en de intentie voor het gebruik van data security-technologie. Daarnaast beoordeelde meer dan de helft (60%) van de respondenten HSM als ‘erg belangrijk’ of ‘belangrijk’ voor de encryptie en belangrijke managementactiviteiten binnen hun organisatie.

“Ons bedrijf is al twintig jaar actief in Nederland, wat een duidelijke groeiregio blijft voor ons”, zegt Paul van Hugte, vice president EMEA van nCipher Security. “Wereldwijde data compliance-wetgeving, zoals de AVG en eIDAS, zetten databeveiliging bij klanten hoog op de agenda, zeker in de financiële wereld, de telecomindustrie, de overheid en bij organisaties die een cloud-first-strategie nastreven. Deze trends hebben op hun beurt de basis gelegd voor ons channel-first business model en ons werk met lokale partners zoals Avensus. We zien uit naar verdere samenwerking met bestaande en nieuwe klanten in Nederland.”

De adresgegevens van het nieuwe kantoor van nCipher Security zijn:

nCipher Security
Gooimeer 1
1411 DC Naarden

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Entrust
Entrust is een belangrijke speler in de general-purpose hardware security module (HSM) markt. Het bedrijf stelt zijn klanten in staat controle te hebben over hun bedrijfskritische informatie en applicaties. Naast dat het hedendaagse fast-moving digitale milieu klanttevredenheid vergroot, een concurrerend voordeel biedt en de operationele effectiviteit vergroot, vermenigvuldigd het ook de beveiligingsrisico’s. Onze cryptografische oplossingen beveiligen opkomende technieken zoals de cloud, IoT, blockchain en digitale betalingen en helpen te voldoen aan compliance wetgeving. We maken hiervoor gebruik van onze bewezen technologie, waarvan organisaties wereldwijd afhankelijk zijn, om bescherming te bieden tegen bedreigingen omwille van gevoelige data, netwerk communicatie en enterprise infrastructuur. We leveren vertrouwen voor bedrijfskritische applicaties, zorgen ervoor dat de integriteit van uw data beschermd blijft en geven u volledige controle - vandaag, morgen, altijd.
Meer over Entrust
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.