Huawei kondigt de HUAWEI MateView GT 27-inch aan

Toonaangevend met indrukwekkende prestaties

| Huawei | 2 min | 24 december 2021 16:03
Gewaardeerd
Afbeelding: De HUAWEI Mateview GT 27-inch | Copyright: Huawei
HUAWEI kondigt het nieuwste lid van de HUAWEI GT familie aan, de HUAWEI MateView GT 27-inch. Die met een indrukwekkende 165Hz refresh rate en een fraai curve met 1500R klassering niet alleen de innovatieve geest van de Mate serie voortzet, maar ook het DNA van de GT familie bezit.

De HUAWEI MateView GT 27-inch is een gaming-monitor met een indrukwekkende 165Hz refresh rate en QHD resolutie[1], met een 27-inch ultra-curved scherm, een beeldverhouding van 16:9 en een schermresolutie van 2560 x 1440. Dankzij de kromming met 1500R[2] klassering kan het beeldscherm zich aanpassen aan populaire games en films om een meeslepende entertainment ervaring te bieden voor alle gebruikers.

Om de game-ervaring te verbeteren, wordt de HUAWEI MateView GT 27-inch geleverd met de welbekende Dark Field Control die gebruikers helpt verborgen vijanden te spotten tijdens het gamen door het contrast op het scherm aan te passen. Speciaal ontworpen voor First Person Shooter (FPS) games, beschikt de HUAWEI MateView GT 27-inch over de Crosshairs functie. Zelfs zonder een vizier, biedt de monitor een crosshair om gebruikers te helpen snel op de vijand te richten en nauwkeurig te vuren.

Uiterst levendige beelden

Dankzij het kleurengamma van de HUAWEI MateView GT 27-inch is de kleurweergave van bioscoopkwaliteit. De monitor is zorgvuldig gekalibreerd volgens de pro-grade principes en strenge normen van de GT-familie om een kleurnauwkeurigheid van ΔE<2[3] te bereiken, wat zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave en levendige en authentieke beelden. Bovendien ondersteunt de HUAWEI MateView GT 27-inch een hoge helderheid van 350 nits, een contrastratio van 4000:1 en HDR 10 beeldverwerking[4] met hoog dynamisch bereik om elk detail tot leven te brengen.

Daarnaast wordt de HUAWEI MateView GT 27-inch geleverd met een complete selectie poorten, waaronder een HDMI 2.0-poort, een DisplayPort 1.2 en een USB Type-C oplaadpoort. Verder heeft de monitor de TÜV Rheinland Low Blue Light-certificering gehaald en ondersteunt de DC Dimming-technologie[5] om flikkeringen te elimineren. Gecombineerd helpt dit gebruikers vermoeidheid van de ogen te verminderen en biedt het een betere zorg voor hun ogen.

De HUAWEI MateView GT 27-inch is vanaf heden beschikbaar bij onder andere de Huawei Store, Coolblue & Alternate en heeft een adviesprijs van € 399.
  1. Tot 165 Hz verversingssnelheid. De werkelijke prestaties kunnen variëren, afhankelijk van het invoerapparaat.
  2. Beïnvloed door productconfiguratie en fabricageproces, kan de werkelijke grootte variëren, gelieve het werkelijke product te raadplegen.
  3. Gegevens van Huawei laboratoria. ΔE<2 is de typische waarde van de fabrieks gemiddelde kleurnauwkeurigheid van de HUAWEI MateView GT (sRGB). De kleurnauwkeurigheid kan enigszins variëren afhankelijk van de gebruiksduur van het scherm en het testinstrument, enz.
  4. Gegevens van Huawei laboratoria. De werkelijke ervaring kan variëren.
  5. HUAWEI MateView GT 27-inch heeft de TÜV Rheinland Low Blue Light en Flicker-Free certificering ontvangen. Low Blue Light certificering testvoorwaarden: wanneer de Eye Comfort-modus is ingeschakeld, heeft het beeldscherm de TÜV Rheinland low blue light tests doorstaan (exclusief aanpassing kleurtemperatuur). Dit product is niet voor medisch gebruik.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Huawei
Huawei is een Chinese multinational die IT-infrastructuur beheert, apparatuur voor telecommunicatie produceert en telecommunicatiediensten verleent. Het bedrijf is opgericht in 1987.
Meer over Huawei
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.