Jules Harms nieuwe General Manager Benelux

Hij volgt Sandor van der Ham op die per direct aantreedt als Chief Operation Officer Europe binnen Toshiba Global Commerce Solutions

| Toshiba | 2 min | 24 december 2021 16:09
Copyright: Toshiba
Per direct treed Jules Harms aan als General Manager Benelux van Toshiba Global Commerce Solutions. Hij volgt Sandor van der Ham op die per direct aantreedt als Chief Operation Officer Europe binnen Toshiba Global Commerce Solutions.

Jules is geen onbekende bij Toshiba. Jules is vanaf 2008 jaar werkzaam voor de organisatie in uiteenlopende functies zoals operationeel en professioneel servicedirecteur. De laatste 2 jaar heeft Jules de rol van Director New Business ingevuld en heeft hij in deze rol meegewerkt aan de strategie en toekomstvisie binnen Toshiba Europa. Jules heeft een jarenlange carrière binnen de automatiseringsoplossingen voor de Retail. In eerdere functies was hij algemeen directeur bij meerdere bedrijven, zoals Stork TPS, Plus Retail Solutions (PRS), en bij New Retail Solutions.

De innovatieve Retailreis

Jules over zijn nieuwe functie: “Ik ben trots om deze functie in te vullen en kijk ernaar uit om samen met het team de doelen voor de toekomst te gaan behalen. In onze Retailautomatiseringsmarkt is er behoefte aan een betrouwbare partner en adviseur voor de snel veranderende (digitale) wereld met de steeds veeleisendere consument. Toshiba wil deze rol verder uitbouwen middels mensen, kennis en producten. Ons nieuwe Unified Commerce Platform Elera biedt hierin grote kansen voor onze klanten. Het is een innovatief platform waarbij verschillende oplossingen gecombineerd kunnen worden, zodat het voldoet aan de eisen van de retailer. Denk hierbij aan een probleemloze integratie van E-commerce-, Loyality- en Payments-omgevingen waardoor er nieuwe customer journeys ontstaan. Het is een digitale reis waar wij met het hele team op gaan focussen, samen met onze klanten om de reis voor hun te verwezenlijken”.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Toshiba
Over Toshiba
Toshiba Corporation is een Japans elektronicabedrijf. Het behoort tot de top van de grootste fabrikant van elektrische en elektronische apparaten ter wereld, en de grootste halfgeleiderfabrikant van Japan.
Meer over Toshiba
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.