Huawei brengt de HUAWEI WATCH FIT mini uit

Een elegant en lichtgewicht design

| Huawei | 3 min | 24 december 2021 16:14
Afbeelding: De HUAWEI WATCH FIT mini | Copyright: Huawei
Huawei onthult de nieuwste telg in de WATCH FIT-serie, de HUAWEI WATCH FIT mini. De lichte behuizing en het gestroomlijnde uiterlijk zijn perfect voor smalle polsen of consumenten die een smartwatch willen die niet te veel ruimte in beslag neemt.

Zoals je mag verwachten van de Huawei wearables bezit de HUAWEI WATCH FIT mini een lange batterijduur, nauwkeurige gezondheidsmonitoring en rijke en uitgebreide fitness functies. De elegante smartwatch heeft ook een geheel nieuwe designtaal om zo een glad en lichtgewicht horloge case in rechthoekige vorm mogelijk te maken, zodat gebruikers hun gezondheid beter kunnen beheren, en verschillende slimme functies te verkennen, allemaal vanaf hun pols.

Modieus design

De HUAWEI WATCH FIT mini maakt gebruik van het Full View display, een 1,47 inch flexibel AMOLED display met accurate kleuren wat zorgt voor een hoge resolutie en kraakheldere beelden.

De behuizing is een lichtgewicht en modieus design en combineert perfect met verschillende horlogebandjes. De horlogekast en randen van de HUAWEI WATCH FIT mini zijn gegraveerd met een aluminiumlegering, die lichter is dan titanium legering, roestvrij staal, keramiek en andere materialen wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een gewicht van 20g[1] (exclusief het bandje).

De gezondheidscoach om je pols

Als expert op het gebied van gezondheidsmanagement beschikt de HUAWEI WATCH FIT mini over 96 uitgebreide trainingsmodi en stimulerende trainingssystemen om gebruikers te helpen goede trainings gewoonten te ontwikkelen. Door automatische trainingsdetectie, nauwkeurige monitoring van trainingsgegevens en professionele trainingsbegeleiding helpt het gebruikers om hun plannen op tijd aan te passen om hun fitnessniveau beter te beheren.

Naast de 11 professionele trainings modi waaronder hardlopen binnen en buiten, fietsen[2], touwtje springen, crosstrainer, roeimachine, enz., zijn er ook 85 trainingsmodi waaronder fitness, balspelen, dansen, licht belastende training en extreme sporten. Door de real-time hartslag meting en evaluatie van trainingseffecten kunnen gebruikers verschillende hartslagzones instellen voor bijvoorbeeld vetverlies en verbetering van het uithoudingsvermogen.

Lange batterijduur

De HUAWEI WATCH FIT mini bezit de kenmerkende, lange batterijlevensduur van de Huawei wearable familie, het biedt de hele dag ononderbroken en uitgebreid gezondheidsmonitoring. Het ondersteunt ook de mogelijkheid om de menstruatiecyclus[3] bij te houden, het helpt gebruikers om hun eigen gezondheidstoestand te begrijpen en geeft de hele dag inzicht in de gezondheid . Bij normaal gebruik[4] gaat de batterij 14 dagen mee en 10 dagen bij intensief gebruik[5].

De ultra-lange levensduur van de batterij stelt gebruikers in staat om de smartwatch de hele dag te dragen, zelfs als ze slapen. Daar komt nog eens bij dat de HUAWEI WATCH FIT mini Huawei's snel laden technologie ondersteund. Na vijf minuten opladen kan de smartwatch twee dagen lang worden gebruikt, zodat gebruikers tijdens het sporten, vergaderen en slapen gewoon gebruik kunnen maken van alle functies.

De HUAWEI WATCH FIT mini is vanaf heden beschikbaar bij onder andere de Huawei Store & Amazon.nl en heeft een adviesprijs van € 99,99.
  1. De gegevens zijn afkomstig van Huawei laboratoria. Het werkelijke gewicht van het product kan variëren, afhankelijk van de configuratie, het productieproces en de meetmethode.
  2. Voor buiten fietsen zijn smartphones met EMUI 5.0 en iOS 9.0 of hoger vereist.
  3. Deze functie biedt geen ondersteuning voor iOS-apparaten. Beschikbaarheid kan per land of regio verschillen. 
  4. Typisch gebruik: HUAWEI TruSleep™ is ingeschakeld, Hartslag monitoring is ingeschakeld. Het scherm wordt 200 keer per dag kort gecontroleerd, 50 berichten, 6 oproepen en 3 alarmen worden in 24 uur herinnert, en er wordt 30 minuten per week getraind.
  5. Zwaar gebruik: HUAWEI TruSleep™ is ingeschakeld, Hartslag monitoring is ingeschakeld. Het scherm wordt 500 keer per dag kort gecontroleerd, er worden 50 berichten, 6 oproepen en 3 alarmen binnen 24 uur weergegeven en er wordt 60 minuten per week getraind.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Huawei
Huawei is een Chinese multinational die IT-infrastructuur beheert, apparatuur voor telecommunicatie produceert en telecommunicatiediensten verleent. Het bedrijf is opgericht in 1987.
Meer over Huawei
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.