Huawei introduceert de WiFi Mesh 3 en 7

High speed WiFi 6 Plus voor het hele huis toegankelijk

| Huawei | 3 min | 24 december 2021 17:51
Afbeelding: De HUAWEI WiFi Mesh 7 | Copyright: Huawei
Huawei introduceert vandaag de HUAWEI WiFi Mesh 7 en HUAWEI WiFi Mesh 3, een verdere uitbreiding van haar mesh router product portfolio. De nieuwe Huawei slimme mesh routers zijn verkrijgbaar in twee pakketten en bieden razendsnelle Wi-Fi 6 Plus-verbindingssnelheden voor maximaal 250 apparaten binnen 6.000 vierkante meter, perfect voor grote huishoudens die hoge snelheid, betrouwbare en veilige internetverbindingen vereisen voor iedereen in huis.

De installatie van beide routers is gemakkelijk en vereist slechts een paar eenvoudige stappen om het thuisnetwerk op te zetten, gebruikers hoeven alleen de routers aan te sluiten op de stroomvoorziening en de instructies op de HUAWEI AI Life App te volgen om hun thuisnetwerk in te stellen. Met One-Touch Connect kunnen gebruikers hun smartphones[1] met één tik veilig verbinden met het mesh-netwerk.

Voorzien van HarmonyOS Mesh+, ondersteunt de HUAWEI WiFi Mesh 3 en Mesh 7, Dual-Band Super Networking. Hiermee kunnen dual-band kanalen gecombineerd worden om een overlay van verbindingen te vormen.

HUAWEI WiFi Mesh 7

HUAWEI WiFi Mesh 7 ondersteunt AX6600 Tri-Band, bestaande uit 5GHz-High band die datatransmissie snelheden levert tot 4.804Mbps, 5GHz-Low band die tot 1201Mbps ondersteunt en het 2,4GHz-kanaal voor snelheden tot 574Mbps[2]. Gecombineerd ondersteunt de tri-band router snelheden tot 6.600Mbps[3], wat genoeg is om zelfs te voldoen aan de meest veeleisende toepassingen in het huishouden, zoals 8K media streaming. HUAWEI WiFi Mesh 7 ondersteunt ook 4K QAM en 4x4 MIMO, zodat telefoons de 5G-High-band kunnen aanboren voor snelle internettoegang.

HUAWEI WiFi Mesh 7 kan Wi-Fi-dekking bieden voor een gebied van 3.000 vierkante meter. Met HarmonyOS Mesh+ ondersteunt de HUAWEI WiFi Mesh 7, Tri-Band Super Networking die de tri-band kanalen kan combineren om een overlay van verbindingen te vormen dat een signaaldekking biedt voor een gebied van 6.000 vierkante meter.

HUAWEI WiFi Mesh 3

HUAWEI WiFi Mesh 3 is een nieuwe Wi-Fi 6 Plus mesh-router die is ontworpen om dekking te bieden in het hele huis, zelfs voor grote huishoudens. De router ondersteunt AX3000 Dual-Band, die bestaat uit de 5GHz-band voor data transmissiesnelheden tot 2.402Mbps en het 2,4GHz-kanaal voor snelheden tot 574Mbps[4]. Gecombineerd ondersteunt de dual-band router snelheden tot 3.000Mbps[5], wat genoeg is om zelfs aan de meest veeleisende huishoudelijke gebruikssituaties te voldoen. De Mesh 3 is uitgerust met vier krachtige signaalversterkers, die elk een specifiek frequentiebereik verwerken. Hierdoor kan één HUAWEI WiFi Mesh 3 Wi-Fi dekking bieden tot wel 300[6] vierkante meter.

Gebruikers kunnen de drie slimme routers ook met elkaar verbinden om een mesh-netwerk te vormen dat een signaal dekking biedt tot een gebied van 200[7] vierkante meter. De HUAWEI WiFi Mesh 3 is ontworpen voor grote huishoudens en kan maar liefst 250 gelijktijdig verbonden apparaten ondersteunen.

HarmonyOS Mesh+ maakt ook Super Seamless Roaming mogelijk, dat acht roaming technologieën ondersteunt om de overstaptijd voor roaming zo laag als 50 ms[8] te houden.

HUAWEI WiFi Mesh 3 ondersteunt AX3000 Dual-Band en beschikt over acht streams voor extreme snelheden tot 3.000Mbps.

Geniet van de veiligheid en privacy die elk huis verdient

Consumenten verwachten vandaag de dag meer dan alleen snelheid van een thuis router, ze willen ook dat hun routers een reeks beveiligingsfuncties ondersteunen die hen en hun gezin kunnen beschermen tegen potentiële online risico's. HUAWEI WiFi Mesh 3 en Mesh 7 waarborgt de veiligheid en privacy voor alle aangesloten apparaten in huis met HUAWEI HomeSec™ ondersteuning. Het biedt uitgebreide bescherming tegen kwaadaardige aanvallen en virussen via Anti-Brute Force en LAN Firewall. Het maakt ook gebruik van de nieuwste WPA3-verificatie- en coderingsstandaard om extra bescherming te bieden voor aangesloten apparaten.

De HUAWEI WiFi Mesh 3 is exclusief verkrijgbaar bij MediaMarkt met een adviesprijs van €299. De HUAWEI WiFi Mesh 7 is vanaf heden onder andere verkrijgbaar bij de Huawei Store, MediaMarkt & Coolblue en heeft een adviesprijs van €399.
  1. Ondersteund door Android-telefoons met NFC. Bepaalde Android-telefoons met niet-standaard NFC ondersteunen One-Touch Connect mogelijk niet.
  2. Theoretische maximumsnelheid. De werkelijke snelheid kan variëren, afhankelijk van de omgeving en apparaten.
  3. Theoretische maximumsnelheid. De werkelijke snelheid kan variëren, afhankelijk van de omgeving en apparaten.
  4. Theoretische maximumsnelheid. De werkelijke snelheid kan variëren afhankelijk van de omgeving en de apparaten.
  5. Theoretische maximumsnelheid. De werkelijke snelheid kan variëren afhankelijk van de omgeving en de apparaten.
  6. Gegevens van HUAWEI laboratorium.
  7. Gegevens van HUAWEI laboratorium.
  8. Gegevens van HUAWEI laboratorium.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Huawei
Huawei is een Chinese multinational die IT-infrastructuur beheert, apparatuur voor telecommunicatie produceert en telecommunicatiediensten verleent. Het bedrijf is opgericht in 1987.
Meer over Huawei
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.