Avit Group en Wingmen bundelen krachten

Investeerder Quadrum Capital ondersteunt internationale groeiambities

| Avit | 3 min | 04 januari 2022 13:14
Avit Group, netwerk integrator en managed service provider, gaat samen met het Deense Wingmen. Het partnerschap betekent een belangrijke stap in de ambities van beide partijen om een specialistisch netwerk van Cisco Gold gecertificeerde integrators en managed service providers op te bouwen in Europa. Om die ambities te realiseren hebben Avit en Wingmen participatiemaatschappij Quadrum Capital aangetrokken.

Belangrijke stap in realisatie groeiambities

Avit heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in nieuwe producten en diensten en daarmee haar positie als Cisco en Microsoft Gold Partner verder versterkt. De afgelopen periode heeft Avit invulling gegeven aan haar internationale ambities met Avit International en Avit België en zijn er kantoren in de Verenigde Staten en Azië geopend om de 24/7 follow-the-sun managed services dienstverlening verder uit te breiden. Het samengaan met Wingmen betekent een zeer belangrijke stap in de verdere realisatie van een Europees platform. In totaal beschikken beide organisaties over ongeveer 250 Cisco en Microsoft gecertificeerde specialisten en software developers. De gezamenlijke omzet van Avit en Wingmen is ruim 100 miljoen euro in 2021.

Samenwerking garandeert continuering van groei

Ronald Kraanen, CEO Avit Group: “De samenwerking met Wingmen is voor ons een belangrijke stap in de realisatie van een specialistisch netwerk van Cisco Gold Partners in Europa. We zien veel overeenkomsten in onze ambities, bedrijfsfilosofie en cultuur. Het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve businessmodellen in de IT-infrastructuur gaat enorm snel. Bij onze klanten is veel behoefte aan functionele integratie. Wij hebben de ambitie om sneller en meer IT-oplossingen en diensten te ontwikkelen om de belangrijke transities en innovaties waar onze klanten, vooral multinationals en publieke opdrachtgevers, voor staan te kunnen ondersteunen. Door onze kennis en expertise te bundelen met de kwaliteit en kennis van Wingmen ontstaan synergievoordelen, die ons beiden in staat stellen onze doelen nog sneller te realiseren.”

Kåre Christensen, CEO bij Wingmen: “Wij zijn blij dat we de samenwerking met Avit Group hebben gerealiseerd. Onze internationale ambities en doelstellingen op de langere termijn sluiten exact op elkaar aan, en we behoren beide tot de top van de markt. Door deze samenvoeging ontstaat een sterk partnership dat over ongeëvenaarde kennis en ervaring beschikt als het gaat om de producten en diensten van Cisco. Ik kijk ernaar uit om samen met Avit te werken aan een toekomstbestendige IT-infrastructuur bij onze klanten en tegelijkertijd onze gezamenlijke doelen te bereiken.”

Rien Nagel, Partner bij Quadrum Capital: “Als onafhankelijke investeringsmaatschappij helpen wij bedrijven met het verantwoord realiseren van hun groeiambities. Avit Group en Wingmen zijn twee zeer gerenommeerde partijen en realiseren reeds een enorme groei. Met deze samenwerking en door hun kennis en expertise uit te wisselen, kunnen zij met onze steun deze groei verder versnellen. Ik ben trots op het feit dat wij hier een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.