BlackBerry presenteert demo voor automotive hardware met AWS tijdens CES 2022

EV Range Expert-demo laat zien hoe intelligente functies interacties voor chauffeurs, passagiers en OEM's optimaliseren

| BlackBerry | 1 min | 05 januari 2022 19:46
Gewaardeerd
Afbeelding: BlackBerry Intelligent Vehicle Data Platform IVY | Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited presenteert tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2022 in Las Vegas een automotive hardware-productdemonstratie met BlackBerry IVY™. Dit is het Intelligent Vehicle Data Platform van het bedrijf, ontwikkeld in samenwerking met Amazon Web Services (AWS). Het platform vormt de basis voor software aangedreven voertuigen. Ook ecosysteempartners HERE Technologies, Car IQ® en Electra Vehicles leveren een bijdrage aan de hardware-demo.

De demonstratie markeert de eerste keer dat de software van BlackBerry IVY publiekelijk wordt getoond op fysieke hardware. Daarnaast laat de EV Range Expert-demo zien hoe BlackBerry IVY wordt ingezet om verbeterde ervaringen te ontwikkelen voor bijvoorbeeld een gezin dat op reis gaat in hun elektrische voertuig (EV). Bezoekers zien in real-time welke op AI gebaseerde beslissingen worden genomen door BlackBerry IVY, en hoe de ervaring in de auto eruitziet voor bestuurders en passagiers via een fysiek autodashboard.

De demo in Las Vegas toont verschillende gebruiksscenario's die via het platform kunnen worden ingeschakeld. Dit in de vorm van verbeterde voorspellingen, intelligente aanbevelingen en betalingsmogelijkheden in de auto. Deze functionaliteiten maken gebruik van voertuiggegevens van meerdere sensoren.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.