Infoblox lanceert Diverse Student Certification-programma om diversiteit in de technologiesector te vergroten

Universiteit van La Verne is de eerste universiteit die deelneemt aan dit programma

| Infoblox | 2 min | 05 januari 2022 19:55
Copyright: Infoblox
  • Het doel van dit programma is om studerende vrouwen en etnische minderheden voor te bereiden op een loopbaan in de technologiesector
  • Het programma wordt op een later moment verder uitgebreid naar andere universiteiten
Vandaag lanceert Infoblox, leider in cloud-first netwerk- en beveiligingsdiensten, in samenwerking met de TELACU Education Foundation het Infoblox Diverse Student Certification-programma bij de Universiteit van La Verne, een instituut voor Spaanstaligen (HSI). Het programma omvat twee cursussen om studenten kennis te laten maken met de essentie van DDI (DNS, DHCP en IPAM) en een hands-on producttraining onder leiding van specialisten van Infoblox.

"De technologiesector blijft een belangrijke aanjager van de wereldeconomie en biedt goede carrièremogelijkheden voor jonge professionals", zegt Jesper Andersen, CEO van Infoblox. "Ons programma is bedoeld om meer vertegenwoordiging te bewerkstelligen van mensen van kleur en vrouwen in het technologische werkveld. We verbinden de volgende generatie werknemers met leertrajecten en certificeringen die de deur openen naar belangrijke banen in netwerkservices bij ons bedrijf, onze channelpartners en meer dan 12.000 klanten."

Het Diverse Student Certification-programma integreert de opleiding, certificering en begeleiding van Infoblox met het Computerwetenschappen-curriculum van de universiteit van La Verne. De 15 studenten die deelnemen aan de eerste klas volgen cursussen die voorheen alleen beschikbaar waren voor werkende professionals. Na voltooiing van het programma komen de studenten in aanmerking om twee certificeringen te verdienen.

DDI Professional, 's werelds populairste vendor-agnostische DDI-certificeringDDI Config & Admin, Infoblox' meest bijgewoonde producttrainingscertificering.

Deze lessen en certificeringen, in combinatie met doorlopende begeleiding vanuit Infoblox, zijn bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière in IT-networking door hen basisvaardighedenen bij te brengen en een flink stapje voor te geven bij het vinden van een baan.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Infoblox
Infoblox levert een next-level netwerkervaring met zijn Secure Cloud Managed Network services. Als voorloper op het gebied van betrouwbare, beveiligde en geautomatiseerde netwerken streeft Infoblox naar een zo eenvoudig mogelijk next-level netwerk.
Meer over Infoblox
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.