Infoblox verbetert capaciteiten van NIOS op gebied van cloud automation en next-level netwerkbeheer

NIOS 8.5 slaat nu de brug met de BloxOne cloud-based netwerkdiensten

| Infoblox | 2 min | 09 maart 2020 15:52
Copyright: Infoblox
Infoblox Inc., toonaangevend in Secure Cloud-Managed Network Services, kondigt vandaag nieuwe updates aan voor hun Network Identity Operating System (NIOS) platform. De update biedt gebruikers de mogelijkheid om NIOS via het cloud-based BloxOne platform te monitoren. Tevens zijn prestaties verbeterd en is netwerkbeveiliging en -monitoring versimpeld voor NIOS gebruikers.

Nieuwe cloud-based technologieën transformeren het landschap waarin ondernemingen functioneren. De wildgroei aan private clouds en hybrid clouds maakt netwerkadministratie complexer en netwerkbeveiliging moeilijker.

NIOS 8.5 biedt hier een oplossing voor door klanten te helpen te integreren met cloud-based netwerkdiensten, en hoogwaardige DDI-diensten mogelijk te maken voor cloud en hybrid cloudomgevingen. Deze update komt kort na de introductie van nieuwe DoT/DoH-richtlijnen ter bestrijding van zogenaamde ‘last mile’-kwetsbaarheden, en biedt zodoende een volgende stap in een geoptimaliseerde bescherming van interne bedrijfsnetwerken.

De NIOS 8.5 update stelt organisaties in staat om robuust, overzichtelijk en kostenefficiënt DNS-, DHCP- en IP-adresbeheer (DDI) te implementeren op netwerken van elke grootte. Tegelijkertijd functioneert NIOS nu als een brug tussen innovatieve, cloud-based netwerkdiensten en IT-beheeroplossingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van de NIOS Grid Connector, ondersteuning voor de Nutanix Acropolis Hypervisor (AHV), en integratie met Infoblox Network Insight. Een volledige lijst met updates is hier te vinden.

“Netwerk- en IT-beheer verplaatsen zich net zoals opslag en computing naar de cloud,” zegt Martin van Son, Networking, Security en Automation Consultant bij Infoblox. “NIOS 8.5 biedt onze klanten een manier om met de cloud te koppelen.’’

De NIOS 8.5 update biedt de meest complete oplossing voor hybrid- en multi-cloudondernemingen. “Infoblox zorgt voor transparantie in IPAM en de automatisering van de workflows van IP-adres- en DNS-record-beheer voor meer cloudplatformen dan enige andere oplossing op de markt.”

Bezoek voor meer informatie over het NIOS platform en de nieuwe features in NIOS 8.5 https://www.infoblox.com/products/nios8/

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Infoblox

Infoblox levert een next-level netwerkervaring met zijn Secure Cloud Managed Network services. Als voorloper op het gebied van betrouwbare, beveiligde en geautomatiseerde netwerken streeft Infoblox naar een zo eenvoudig mogelijk next-level netwerk.
Meer over Infoblox

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.