AGON by AOC kondigt 300 Hz, QHD AGON PRO gamingmonitor en muis aan met NVIDIA Reflex-ondersteuning

Legendarische specificaties van een mini LED-monitor die op topsnelheid draait

| AOC | 4 min | 07 januari 2022 11:12
Afbeelding: De AGON PRO AG274QGM | Copyright: AOC
Een van 's werelds toonaangevende merken voor gamingmonitoren en IT-accessoires[1], AGON by AOC, kondigt met trots de AGON PRO AG274QGM aan, een mini-LED-monitor die op topsnelheid draait. De 68,6 cm (27-inch) AG274QGM beschikt over een IPS-paneel met QHD-resolutie (2560 x 1440 pixels), een 300 Hz verversingssnelheid, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE-ondersteuning inclusief de NVIDIA Reflex Analyzer. Aanvullend op deze indrukwekkende monitor kondigt AGON by AOC aan dat de AOC GAMING GM510 gamingmuis nu ook NVIDIA Reflex ondersteunt, die samen met de AG274QGM kan worden gebruikt om spelers nauwkeurige data te geven over hun systeemlatency. Gamers kunnen nu deelnemen aan competitieve wedstrijden wetende dat hun latency zo laag mogelijk is en hun snelle reflexen niet worden gehinderd door hun apparatuur. De strijd kan losbranden!

Gamen op het scherpst van de snede

In de competitieve omgeving van snelle games, waar de overwinning afhangt van milliseconden, is de inzet torenhoog en kan een enkele verkeerde berekening of zelfs een kleine invoervertraging een vroeg verlies betekenen. Games die de Reflex API van NVIDIA gebruiken, verminderen de invoerlatency door Geforce GPU's dynamisch te synchroniseren met de CPU, zodat gamers sneller doelen kunnen bereiken, sneller kunnen reageren en nauwkeurig kunnen richten. Bovendien kan de Reflex Analyzer-suite van NVIDIA samenwerken met de door NVIDIA Reflex ondersteunde monitoren en apparaten, zodat gebruikers precies kunnen zien wat hun totale systeemlatency is. Zo kunnen zij zich volledig overgeven aan de games wetende hun pc met de laagst mogelijke latency werkt.

De lat hoger leggen

AGON PRO AG274QGM is precies gebouwd voor het competitieve en ervaren publiek, waar milliseconden ertoe doen. Deze ambitieuze gamingmonitor biedt een uitzonderlijke verversingssnelheid van 300 Hz en een GtG-responstijd van slechts 1 ms. De AG274QGM heeft een QHD-resolutie (2560 x 1440 pixels), wat vandaag de dag de beste is om tegelijkertijd hoge framerates en visueel zeer scherpe beelden te bereiken.

Het brede IPS-paneel van de AG274QGM zorgt voor brede kijkhoeken en grote kleurnauwkeurigheid, ondersteund door een gepatenteerde kleurkalibratie van NVIDIA. De mini LED-achtergrondverlichting van de monitor bestaat uit 576 dimbare zones, waardoor de monitor de VESA DisplayHDR 1000-certificering heeft voor opvallend heldere beelden en diepe zwarttinten. Met als resultaat een werkelijk meeslepende visuele ervaring. In combinatie met de hoge verversingssnelheid van 300 Hz maakt dit de AG274QGM tot een mini LED-monitor die op topsnelheid draait. Bovendien wordt dit model geleverd met de NVIDIA G-SYNC ULTIMATE-technologie, zodat gebruikers kunnen profiteren van een flexibele verversingssnelheid om haperingen en tearing te elimineren. Bovendien vermindert het de invoerlag, zelfs wanneer hifi-functies zoals levensechte HDR zijn ingeschakeld. De ingebouwde G-SYNC-module biedt flexibele overdrive, waarbij de pixelresponstijd is geoptimaliseerd voor veranderingen in de verversingssnelheid. Met de AG274QGM kunnen gamers genieten van een echt ghostingvrije ervaring bij niet ideale framerates.

Bovendien bevat de AG274QGM de NVIDIA Reflex Analyzer. Dit programma detecteert klikken afkomstig van een gamingmuis en meet de tijd die nodig is om de resulterende pixels te veranderen (bijvoorbeeld een flits van een geweerschot) op het scherm. Voor meer flexibiliteit bij dagelijks gebruik wordt de AG274QGM geleverd met vier USB 3.2-poorten, waardoor gebruikers directe connectiviteit hebben voor hun randapparatuur, zoals een toetsenbord of muis. De groen gemarkeerde USB-poort tussen de aansluitingen is bestemd voor de integratie met de NVIDIA Reflex Analyzer.

AGON van AOC licht ook een andere gamingmuis die de NVIDIA Reflex-functie ondersteunt, uit. Na de lancering van de tweehandige GM500-gamingmuis in 2021, presenteert AGON by AOC nu de nieuwe AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex-muis. Deze rechtshandige muis heeft een ongewoon honinggraatpatroon, met een buitenaardse uitstraling. Deze unieke vorm en structuur maakt de muis zo licht mogelijk (58 g). De verminderde contactpunten en het ademende ontwerp van de muis maken het veel comfortabeler om te hanteren. Uitgerust met een hoogwaardige Pixart PMW3389-sensor en duurzame Kailh-knoppen die geschikt zijn voor 80 miljoen klikken, biedt de AOC GM510 echte 16000 DPI, 50 g versnelling en een nauwkeurigheid van 400 inch per seconde. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een uiterst nauwkeurig hulpmiddel is voor competitieve gamers.

Aangezien beide producten NVIDIA Reflex ondersteunen, kan de GM510-muis worden aangesloten op de speciale Reflex USB-poort van de AG274QGM, waardoor gamers directe, exacte feedback krijgen over hun systeemlatency. In de competitieve gamingwereld, waar reactietijden en lage latency van het grootste belang zijn, zullen de AG274QGM en GM510 de beste teamgenoten voor een gamer zijn. Met deze uitrusting kunnen gamers gemakkelijk eventuele systeemlatencyproblemen aanpakken en de prestaties van hun systeem verbeteren met onmiddellijke feedback. Snel, intens gamen in de competitieve competitie is nog nooit zo spannend geweest!

De beschikbaarheid en de adviesprijs van AGON PRO AG274QGM zijn nog niet bevestigd.

De AOC GAMING GM510 muis is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €39,90.
  1. IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q2

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over AOC
AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt, welke de industrie regelmatig impulsen geeft met vernieuwende, creatieve en ongewone beeldschermen. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten met moderne technologieën voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC.
Meer over AOC
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.