Technologie kan potentiële weergerelateerde rampen voorkomen

Door slim gebruik te maken van gegevens

| SAP | 1 min | 07 januari 2022 12:05
Copyright: SAP
Geospatiale technologie kan weergerelateerde rampen helpen voorkomen, zoals de 80 kilometer lange file langs de Interstate in het oosten van Virginia, waardoor sommige automobilisten meer dan 24 uur vast kwamen te zitten in een sneeuwstorm.

De storm van maandag heeft meer dan een voet sneeuw op het corridorgebied van de I-95 gedumpt. Het strandde niet alleen snelwegreizigers 's nachts en veroorzaakte verwoesting op nabijgelegen wegen, maar hield ook een Amtrak-passagierstrein meer dan 30 uur lang stil.

Maar de ramp zou de gegevens kunnen opleveren voor geospatiale technologie om een soortgelijke gebeurtenis in de toekomst te voorspellen. Dat zou eerstehulpverleners, nutsbedrijven en hulpdiensten de tijd en informatie geven die ze nodig hebben om te reageren en de schade en lijdensgebeurtenissen zoals de I-95-jam te verminderen.

Lees hier het hele artikel over hoe SAP hiernaar kijkt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SAP
SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.