True is Kubernetes Certified Service Provider

True voldoet aan de hoogste standaarden en eisen als het gaat om het inzetten en managen van Kubernetes omgevingen

| True | 3 min | 10 januari 2022 9:28
True is officieel Kubernetes Certified Service Provider (KCSP), nadat we ook al Silver Member van CNCF zijn geworden. Als KCSP voldoen we aan de hoogste standaarden en eisen als het gaat om het inzetten en managen van Kubernetes omgevingen. True staat daarmee ook in het CNCF landschap.

"Hiermee zijn we officieel door CNCF gecertificeerd om organisaties te helpen Kubernetes op een professionele manier te gebruiken", zegt Daniel de Groot, CCO van True. "Als Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) is het ons doel om de ambities van klanten – veel start-ups en scale-ups – te realiseren en hun succes te schalen. Dat doen we door als één team te opereren. Onze klanten weten al: werk je met True samen, dan zitten er gecertificeerde Kubernetes engineers in je team! Al onze Kubernetes engineers zijn namelijk certified Kubernetes Administrators. Daarnaast hebben we ook gecertificeerde Kubernetes Security Specialisten en Application Developers. We gaan verder dan alleen het managen van omgevingen; we zitten samen met je ontwikkelteam om verbeteringen door te voeren."

Marijn de Vlieger, Manager Solutions bij True: "Dat we met deze benoeming in het landschap van CNCF staan, is een beloning voor de inzet, het harde werken en de betrokkenheid van onze engineers. We werken dagelijks met de software uit het CNCF landschap. We zijn er dan ook supertrots op dat ook ons logo in het landschap staat!"

Daniel: "Dit is de kroon op ons werk waar we elke dag mee bezig zijn! True ontdekt zichzelf continu opnieuw. Ruim 20 jaar geleden zijn we gestart als colocatie-provider. Nu zijn we specialist op het gebied van managed hosting, managed cloud én vooroplopend als het gaat om gebruik van innovatieve technologieën zoals Kubernetes."

Een landschap vol tooling en Kubernetes engineers die moeilijk te vinden zijn

"Als je met Kubernetes begint, is het landschap overdonderend. Trueligans bieden je fully managed Kubernetes en een set aan tools waar we stevige ervaring én een onderbouwde mening over hebben", zegt Marijn. "We zijn namelijk door alle tools gegaan en blijven nieuwe uitproberen. Daardoor weten we precies wat voor jouw case kan werken. Dat hoef je niet zelf uit te zoeken. Overigens: als je er zelf wél een mening over bent, is die ook welkom! Samen realiseren we verbeteringen en ontdekken we gave, nieuwe software."

Marijn: "Een ander voordeel van True: we hebben mensen in huis die in staat zijn om het Kubernetes platform voor je te bouwen, te debuggen en onderhouden. Het is zeer specialistisch werk. Je kunt het zien als de complexiteit uit je applicatie halen en het laten overnemen door de infrastructuur. Als die daarop berekend en ontworpen is, kun jij je focussen op het ontwikkelen van je applicatie. Dan heb je wel mensen nodig die de infrastructuur zo kunnen inrichten. Het fijne daarin is ook dat je morgen al aan de slag kan met het draaien van Kubernetes in productie. Je hoeft geen leercurve van weken, of zelf maanden, door te gaan."

Kom containers stapelen in een Kubernetes Workshop van True!

"True werkt sinds 2018 aan Kubernetes platformen. De Kubernetes meet-up bij de launch van onze bèta-fase was de grootste van Europa volgens CNCF. We hopen snel weer fysieke Kubernetes meet-ups en workshops te organiseren!" zegt Marijn. "Tot die tijd: wil je met Kubernetes aan de slag óf wil je expertise naar een volgend niveau halen? Schrijf je nu in voor onze komende digitale Kubernetes workshops op https://www.true.nl/waiting-list-kubernetes-workshop/. We delen op elk niveau onze kennis met je, zodat je weer een stap verder komt in het gebruik van het platform.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over True
True optimaliseert webomgevingen sinds 2000. True is onderdeel van Broad Horizon en is dé managed hosting- en kubernetes provider die digital minded organisaties laat accelereren op het gebied van performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert. Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies. 
Meer over True
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.