Wereldwijd IT-consultancybedrijf Xebia bundelt krachten met digitaal specialist SwissQ

De samenwerking vergroot het geografische bereik van Xebia naar Zwitserland en geeft SwissQ offshore- en nearshore-mogelijkheden

| Xebia | 2 min | 10 januari 2022 12:16
Copyright: Charles Deluvio op Unsplash
Wereldwijd opererend IT-consultancybedrijf Xebia en digitaal specialist SwissQ bundelen hun krachten, zo maken de bedrijven vandaag bekend. De samenwerking vergroot het geografische bereik van Xebia naar Zwitserland en geeft SwissQ offshore- en nearshore-mogelijkheden. Het gezamenlijke klantenbestand van Xebia en SwissQ krijgt hiermee toegang tot meer dan 4.000 technische experts.

Het snelgroeiende Xebia breidt SwissQ's dienstenportfolio uit met softwareontwikkelingsdiensten, DevOps- en SRE-consultancy, verbeterde data- en AI-consultancy en de samenwerking met Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud. Het versterkt ook het trainingsaanbod van SwissQ met het uitgebreide Xebia Academy-curriculum.

SwissQ versterkt Xebia met toonaangevende activiteiten en online formats met betrekking tot Agile, productontwikkeling, DevOps en software quality. Daarnaast verbreedt het ook Xebia's geografische voetafdruk in AI-, cloud-, DevOps- en SRE-diensten.

“Door de kracht en netwerk van SwissQ in Zwitserland te combineren met de technische expertise van Xebia, kunnen we compromisloze en complete digitale transformatiediensten en -oplossingen bieden aan onze klanten en krijgen we nieuwe kansen in de DACH-regio”, aldus Xebia CEO Andrew de la Haije.

“Door onderdeel te worden van het nummer één IT-consultancybedrijf, is SwissQ de go-to-speler voor digitale initiatieven en de nieuwe digitale generaties in Zwitserland”, zegt Adrian Zwingli, chairman van SwissQ. "De samenwerking brengt ook meer briljante geesten samen om kennis te delen, te innoveren en fantastische nieuwe kansen te creëren", voegt hij eraan toe.

De samenwerking tussen de twee bedrijven vergroot de capaciteit om klanten te ondersteunen en hoogwaardige oplossingen voor de DACH-markt te bouwen. Beiden verwachten dat de samenwerking zowel hun collega’s als hun gezamenlijke klanten ten goede komt, door nieuwe mogelijkheden om in gediversifieerde teams samen te werken aan verschillende diensten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Xebia
Over Xebia
Xebia, de snelgroeiende digitale leider, geeft al meer dan 20 jaar hoogwaardig advies aan bedrijven wereldwijd bij hun digitale transformatie en levert diensten en oplossingen op het gebied van cloud, data, kunstmatige intelligentie, DevOps- en software. Xebia heeft met succes verschillende merken gelanceerd (Xebia, GoDataDriven, Binx, Xpirit, Qxperts, Appcino, Stackstate, Instruqt, Xebia Academy) en blijft uitbreiden met een 'buy and build'-strategie: samenwerken met thought leaders om samen meer voet aan de grond te krijgen in de digitale ruimte. Xebia helpt de 250 grootste bedrijven ter wereld met het omarmen van innovatie, het toepassen van de nieuwste technologieën, en het implementeren van de meest succesvolle businessmodellen. Naast hoogwaardig advies levert Xebia ook geavanceerde tools en trainingen die moderne bedrijven nodig hebben om beter, slimmer en sneller te kunnen werken.
Meer over Xebia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.