Broad Horizon versterkt dienstverlening

Met uitbreiding GAC Business Solutions en oprichting Focus Enterprise Solutions

| Broad Horizon | 2 min | 10 januari 2022 13:26
Copyright: Broad Horizon
ICT-bedrijf Broad Horizon Groep (‘Broad Horizon’) zet de volgende stap in de ambitie om marktleider te worden op het gebied van Microsoft Dynamics dienstverlening in Noord-Europa. Dit doet de organisatie door het in juli 2021 overgenomen GAC Business Solutions (GAC) uit te breiden met een deel van de IT-organisatie Broad Horizon Solutions (BHS) en door het oprichten van een nieuw bedrijf: Focus Enterprise Solutions.

Uitbreiding GAC Business Solutions

Sinds 1 januari 2022 is Broad Horizon Solutions (BHS) deels samengevoegd met GAC. GAC en BHS gaan samen verder onder de naam GAC Business Solutions - a Broad Horizon company (GAC). GAC richt zich op het middensegment met Dynamics Business Central, Customer Engagement en het Power Platform. Ze biedt verticale Cloud-oplossingen voor de Professional Services, Manufacturing en Wholesale branches. Door de samenvoeging met BHS wordt dit aanbod uitgebreid met oplossingen op het gebied van Retail, Medical, Publishing en Education.

Met de samenvoeging wordt GAC een leidende Dynamics partij met 250 medewerkers en meer dan 600 klanten in de Benelux. Erik van Driel blijft aangesteld als CEO van GAC.

Oprichting Focus Enterprise Solutions

Daarnaast heeft Broad Horizon onlangs Focus Enterprise Solutions opgericht. Focus Enterprise Solutions is een specialistische ERP-implementatiepartner voor Microsoft Dynamics 365 Unified Operations en de eigen IP Extended Banking, gericht op de bovenkant van het mkb-segment. Andre Snijder, voorheen CEO bij Broad Horizon Solutions, wordt CEO van Focus Enterprise Solutions. Hij vertelt hierover: “Het is onze ambitie om met Focus Enterprise Solutions de Microsoft Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management (voorheen bekend als Finance & Operations) specialist te worden met de hoogste klanttevredenheid in de markt.” De Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management en de Extended Banking klanten van Broad Horizon Solutions zijn opgenomen in dit nieuwe label.

Deze stap is in lijn met de bredere strategie van de Broad Horizon Groep, aldus Broad Horizon CEO Jean-Yves Charlier: “We zien de wensen van klanten snel veranderen. Flexibiliteit is wat er in toenemende mate wordt gevraagd. Zo zijn toekomstbestendige managed services niet one-size-fits-all, maar verschillend per klanttype en marktsegment. Door deze stap kunnen Focus Enterprise Solutions en GAC Business Solutions zich beter toeleggen op deze verschillende klantwensen en zich verder specialiseren. Daarnaast stelt deze specialisatie ons als groep beter in staat om talent aan te trekken en door te ontwikkelen in de Microsoft Dynamics markt in de Benelux en Scandinavië”.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Broad Horizon
In de wereld van informatie en technologie raken verschillende elementen steeds meer met elkaar verweven. Alle applicaties en alle systemen wisselen data uit en praten met elkaar. Een brede blik op IT is belangrijk dan ooit.

Tegelijkertijd wil je aan tafel zitten met experts in hun vakgebied. Daarom bundelt Broad Horizon specialistische kennis van diverse ondernemingen op het gebied van Cloud & Infra, Workplace, Data & AI en Business Apps.

Binnen Broad Horizon maken we optimaal gebruik van elkaars kracht. Door samen te werken maken we onze oplossingen nog scherper. Vanuit de overkoepelende Broad Horizon-organisatie versterken we de positie van meerdere merken, die door hun specialistische benadering naadloos aansluiten bij onze continuous journey-aanpak. Samen helpen we jou graag verder in jouw proces richting een wendbare en meer datagestuurde organisatie.
Meer over Broad Horizon
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.