Rubix gaat verder onder de naam ilionx

Daarmee wordt Rubix een volwaardige ilionx vestiging

| Ilionx | 2 min | 11 januari 2022 8:43
Copyright: Ilionx
Integratiespecialist Rubix gaat verder onder de naam ilionx. Rubix werd in april 2021 door IT-dienstverlener ilionx overgenomen en zet nu de volgende stap in de integratie met deze naamswijziging. Daarmee wordt Rubix een volwaardige ilionx vestiging, gehuisvest in Den Bosch.

Waar Rubix gespecialiseerd is in het verbinden van systemen, data en technologie, heeft ilionx expertise op een groot aantal andere gebieden, zoals applicatieontwikkeling, cloud, security, data analyse en innovatie. Samen zorgen zij voor een innovatieve en stabiele digitale toekomst van klanten en prospecten. Door de gefaseerde integratieaanpak waar ilionx en Rubix voor kozen, konden medewerkers en klanten meegroeien in deze samensmelting. Met ingang van vandaag gaat Rubix volledig verder onder de naam van ilionx.

Het afgelopen jaar zijn reeds grote stappen gezet in de integratie van beide partijen. Zo werken ze inmiddels samen bij wederzijdse klanten, waaronder bij ABNAMRO en Jumbo Food Groep. Door de integratie wordt de dienstverlening van Rubix toegevoegd aan het bestaande portfolio en aangeboden aan het klantenbestand van ilionx. En andersom sluit de dienstverlening van ilionx aan bij de vraag van Rubix-klanten.

Fabian Janssen, vestigingsdirecteur ilionx in Den Bosch: “De echte overgang hadden we al in april 2021. De beoogde synergie hebben we in een heel korte tijd werkelijkheid zien worden. Het was vanaf het begin duidelijk dat we elkaar goed aanvullen, zowel vanuit het dienstenportfolio als bij collega’s onderling. Inmiddels werken we nauw samen aan mooie integratie-, applicatiemodernisatie-, cloud- en dataprojecten. De stap om ook onder de naam ilionx verder te gaan, maakt dat we ons ook echt één bedrijf voelen en samen sterker zijn, én dat was ook het doel van deze samensmelting.”

Jan Veltman, CEO van ilionx: “Met de overname van Rubix ervaren wij een krachtige samenwerking. Hierbij ontstaat een synergetische werking, waarbij zowel de diensten van beide bedrijven als de bedrijfscultuur elkaar versterken. Het succes van ilionx is mede te danken aan ons ondernemerschap, zowel bedrijfsbreed als per vestiging. Dit sluit erg goed aan bij de identiteit en de waarden van Rubix. Door de overname hebben we onze dienstverlening kunnen verbreden en ontstaat er een compleet portfolio voor onze klanten en prospecten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ilionx
ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven.
Meer over Ilionx
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.