Conclusion Volg Systeem en Flex-ID gaan samen verder als Conclusion Confidential

Conclusion Confidential maakt betrouwbare dataregistratie mogelijk voor een veiligere en gezondere maatschappij

| Conclusion | 2 min | 11 januari 2022 8:50
Copyright: Conclusion Confidential
Conclusion Volg Systeem (CVS) en Flex-ID gaan samen verder onder de vlag Conclusion Confidential. De twee Conclusion bedrijven bundelen hun krachten om met de huidige en toekomstige klanten verder te bouwen aan een veiligere en gezondere maatschappij. Dit doet het bedrijf door aan bedrijven ondersteuning te bieden met altijd beschikbare, bereikbare en veilige registratieplatforms. Irmgard Spijkers zal als directeur verantwoordelijk worden voor deze nieuwe combinatie.

CVS en SUMMIT

CVS is een platform voor het verwerken van belangrijke dossierregistraties in het sociale domein, zoals de Veilig Thuis organisaties, gemeenten en GGD’s. Flex-ID ontwikkelt met SUMMIT een dossiervormingsprogramma voor de registratie van uiterst confidentiële handhavings- en opsporingszaken binnen het Nederlandse veiligheidsdomein. SUMMIT wordt onder andere gebruikt door de politie, de Koninklijke Marechaussee, inspectiediensten en gemeenten.

Irmgard Spijkers, Directeur Conclusion Confidential: “Het samengaan tot Conclusion Confidential biedt verschillende mogelijkheden om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Door de bundeling van kennis en grotere omvang, kan de nieuwe organisatie zich meer richten op innovatie en architectuur van de platforms. Daarnaast kan er versneld een professionaliseringsslag worden gemaakt op het gebied van kwaliteit van de dienstverlening, support en testen. Dit alles zorgt ervoor dat het bedrijf de bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst kan zijn.”

Bert Jan de Jongh, Director Business Transformation bij Conclusion: “CVS en SUMMIT zijn beide marktleider in nichemarkten binnen het publieke en sociale domein op het gebied van confidentiële dossiervorming. De technologie van de systemen kent bovendien veel overeenkomsten qua architectuur en programmeertaal. Nu de bedrijven verder gaan als één, kunnen de platformen zich verder ontwikkelen op basis van elkaars kennis en functionaliteit. Het nieuwe bedrijf Conclusion Confidential is een businesspartner voor het publieke en sociale domein op het gebied van veilige en betrouwbare dataregistratie; your trusted data partner.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Conclusion
Over Conclusion
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren.
Meer over Conclusion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.