D-Link's bekroonde 6-poorts Multi-Gigabit Unmanaged Switch nu in Benelux beschikbaar

De nieuwe switch is ideaal voor mkb-bedrijven, ervaren gebruikers en gamers

| D-Link | 2 min | 11 januari 2022 9:19
Copyright: D-Link
D-Link brengt de 6-poorts Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT) op de markt als aanvulling op de serie D-Link multi-Gigabit-apparaten. De nieuwe switch is ideaal voor mkb-bedrijven, ervaren gebruikers en gamers die een krachtig en voordelig antwoord zoeken op knelpunten in hun netwerken en zo het maximale uit hun connectiviteit willen halen.

D-Link introduceert een switch die 2,5G/10G Ethernet levert. De switch maximaliseert de datasnelheden en zorgt zo voor een optimale, ononderbroken online gebruikerservaring in kantoren en woningen. Met zijn strakke ontwerp heeft de nieuwe switch onlangs de Red Dot Award en Good Design Award gewonnen.

De DMS-106XT heeft een 10-Gigabit uplink waarmee een breedbandverbinding mogelijk is naar core netwerken of opslagapparatuur zoals een NAS (Network-Attached Storage). De DMS-106XT heeft ook vijf 2,5 Gigabit-poorten die perfect aansluiten op Wi-Fi 6-access points, zoals de Nuclias Connect en Cloud Acces Points (DAP-X2850 en DBA-X2830P).

Turbo-modus

De nieuwe switch heeft een ingebouwde Turbo-modus die latency verlaagt bij tijdgevoelige applicaties en netwerkconfiguraties in veeleisende omgevingen. QoS (Quality of Service) op de poorten geeft kritische apparatuur prioriteit en levert zo vlekkeloze 4K/8K-videostreaming. De DMS-106XT heeft een innovatief ontwerp in een behuizing van een duurzame, matgrijze aluminiumlegering. Er is geen ventilator, wat de switch betrouwbaarder en stiller maakt.

Maximale flexibiliteit

Voor maximale flexibiliteit zijn de multi-Gigabit-poorten backwards compatible met bestaande bekabeling en apparatuur. Hierdoor kan de DMS-106XT worden gebruikt op plekken waar extra bandbreedte vereist is, zonder de tijdrovende kostbare vervanging van bekabeling of apparatuur.

Beschikbaarheid en prijzen

De D-Link DMS-106XT is per direct beschikbaar voor een adviesprijs van € 169,-.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over D-Link
Of het nu gaat om thuisgebruikers, bedrijven of serviceproviders, we zijn trots op onze bekroonde netwerkproducten en -diensten. We gaan dan ook door met het bouwen van innovatieve netwerken voor mensen over de hele wereld. Van productdesign en prestaties tot configuratie en klantenservice – het is ons streven om diensten en innovaties te bieden die wereldwijd gewaardeerd en erkend worden. D-Link neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en integreert voortdurend milieubeschermende maatregelen in de bedrijfsprocessen.
Meer over D-Link
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.