Liquit tekent OEM-overeenkomst met VMware

| Liquit | 1 min | 5 november 2019 11:41

Liquit levert Setup Store content voor Workspace ONE Enterprise App Repository

Liquit, toonaangevend Nederlands softwarebedrijf, kondigt vandaag aan dat het de samenwerking met VMware verder heeft uitgebreid op het digitale workspace platform van het bedrijf, VMware Workspace ONE.

Deze samenwerking maakt nieuwe acties binnen de Enterprise App Repository in Workspace ONE mogelijk, doordat Liquit Setup Store content beschikbaar wordt gemaakt voor het eenvoudig packagen en patchen van applicaties. De Workspace ONE Enterprise App Repository biedt een marktplaats van honderden populaire pre-packaged en geteste Win32 applicaties die direct kunnen worden ingezet en automatisch kunnen worden gepatcht. Eenvoudige onboarding van applicaties en het verlagen van de kosten voor applicatie-packaging zijn twee belangrijke stappen in de customer journey naar Windows 10 management.

“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Liquit, omdat zij een enorme hoeveelheid ervaring en expertise rondom Windows 10 applicaties met zich meebrengen. Dat biedt toegevoegde waarde voor onze Workspace ONE klanten die zich richten op het moderniseren van hun managementaanpak,” zegt Jason Roszak, Senior Director, Windows Management Services, End User Computing bij VMWare.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Liquit
Liquit geeft organisaties maximale controle over hun applicatielandschap en datastromen. Liquit oplossingen zijn erop gericht alle mogelijke toepassingen en services - ‘legacy’ of uit de cloud - snel en eenvoudig beschikbaar te maken. Het voornaamste product van Liquit is Liquit Workspace, een digitale werkplekoplossing die rechtstreeks in alle bekende browsers beschikbaar is. Liquit Workspace maakt werken weer plezierig. Liquit Workspace geeft medewerkers een herkenbare en gebruiksvriendelijke werkomgeving waarin ze overal, op ieder device, direct kunnen beschikken over alle informatie en applicaties die ze nodig hebben.
Meer over Liquit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.