Innr introduceert twee nieuwe slimme schakelaars voor extra comfort en gemak

Ervaar extra gemak met de nieuwe slimme schakelaars als toevoeging in jouw Innr-netwerk

| Innr | 3 min | 11 januari 2022 10:39
Afbeelding: De Remote Control PIU 02 | Copyright: Innr
Innr, specialist in de slimme verlichtingsmarkt, introduceert vandaag twee verschillende slimme schakelaars om toe te voegen aan jouw Innr-netwerk. De Smart Button en Remote Control zijn nu verkrijgbaar.

Draadloze bediening in een handomdraai

Met de Smart Button en Remote Control haal je nog meer comfort en gemak in huis. Beide slimme schakelaars kunnen, in combinatie met de Innr bridge, gebruikt worden om alle slimme Innr WiFi of Zigbee lampen in huis te bedienen. Hebben niet alle bewoners beschikking over de Innr-app? Met de slimme schakelaars van Innr is dit probleem opgelost en kunnen ook zij de slimme lampen met één druk op de knop bedienen. Met het bijgeleverde wandplaatje kun je de Remote Control of Smart Button ophangen op een plek naar keuze. Tevens zijn beide switches magnetisch en dus makkelijk op een andere metalen ondergrond te ‘plakken’. De Innr schakelaars kunnen ook gekoppeld worden met Philips Hue[1] en Samsung SmartThings.

De Smart Button van Innr

Met de Smart Button kies je zelf welke slimme lampen je bedient. Alle lichten in de kamer of een selecte groep: met één knop gaan ze aan, uit, en door de knop ingedrukt te houden, kun je de lampen dimmen of ze feller laten schijnen. In combinatie met de Innr bridge en app kun je 5 van jouw favoriete routines opslaan en door te dubbelklikken makkelijk switchen tussen de verschillende routines. Adviesprijs: €19,99

De Remote Control van Innr

De Remote Control heeft 5 knoppen om jouw slimme Innr WiFi en Zigbee lampen te bedienen. Zo dim je lampen of laat je de lampen feller schijnen door de pijlen naar boven of beneden te kiezen. Door de pijlen links en rechts ingedrukt te houden, kies je gemakkelijk de lichtkleur die past bij jouw stemming. In combinatie met de Innr-app kun je zelf 5 favoriete routines maken en opslaan. Zo verander je met één druk op de knop de sfeer in je huis. Adviesprijs: €19,99

De starterkits van Innr

Innr introduceert vandaag ook 3 starterkits om op een laagdrempelige manier kennis te maken met slimme verlichting. Innr biedt diverse oplossingen voor dagelijkse situaties en de starterkits bieden hiervoor een mogelijke basis. Zo kun je met slimme verlichting jouw thuiskantoor-keuken omtoveren naar een plek om samen met het gezin te eten of creëer je in huis een warme en gezellige sfeer tijdens de koude winterdagen. De slimme schakelaars zijn onderdeel van deze starterkits en bieden extra comfort. De starterkits zijn uit te breiden met diverse peertjes, spotjes, armaturen of buitenverlichting.

Er zijn drie verschillende starterkits verkrijgbaar:
  • Starterkit met de Bridge, Smart Button en 2-pack Comfort Bulbs - € 74,99
  • Starterkit met de Bridge, Remote Control en 2-pack Colour Bulbs - € 99,99
  • Starterkit met de Bridge, Remote Control en 2-pack Colour Spots - € 99,99
  1. Werkt niet met Apple HomeKit en de Hue Entertainmentfunctionaliteit (Sync).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Innr
Met Innr, opgericht in 2012, zetten oprichters Jeroen en Rob (beide ex-managers bij Philips) samen met een groeiend team van professionals al hun energie in voor het maken van mooie, praktische en slimme verlichting onder het motto ‘Simple and Affordable’. Door de verlichting en smart home-trends op de voet te volgen, kan Innr vroeg reageren op de behoeften van de klant en de perfecte Smart Lighting-producten maken. Deze kennis is terug te vinden in zowel de kwaliteit van hun producten als de persoonlijke service.
Meer over Innr
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.