Distology en Auth0 gaan strategische samenwerking aan voor Nederlandse markt

Dankzij partnership kunnen organisaties hun authenticatie- en autorisatieprocessen verbeteren

| Distology | 2 min | 11 januari 2022 13:23
Distology, de distributeur voor fabrikanten en dienstverleners van cybersecurityoplossingen, heeft een nieuw strategisch partnership aangekondigd met Auth0, een onderdeel van Okta. Auth0 verzorgt de Customer Identity Access Management, zodat development teams zich kunnen richten op innovatie. Eén van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van het platform is de schaalbaarheid. Hierdoor kunnen bedrijven, zonder enige specialistische kennis, eenvoudig de security en gebruikerservaring configureren.

Volgens het rapport State of the Connected Customer van Salesforce, is 80% van de consumenten van mening dat de gebruikerservaring net zo belangrijk is als de uiteindelijke producten of diensten die ze bieden. Met dit in gedachten maakt Auth0 inloggen eenvoudig, zodat klanten de gebruikerservaring krijgen waar ze naar op zoek zijn. Dit geldt bovendien ook voor haar innovatieve security oplossingen zoals Adaptive Multi-factor Authentication (MFA), die de identiteit van klanten beschermd zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring.

Pete Wilson, EMEA partner manager bij Auth0: "Terwijl Nederlandse bedrijven hun diensten blijven digitaliseren, worden ze heel vaak geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van security en gebruikerservaring. "We kijken er naar uit om samen te werken met Distology en haar partners. Op deze manier kunnen wij lokale bedrijven ondersteunen in het oplossen van deze uitdagingen en identiteitsbeveiliging in het middelpunt van hun digitale strategie verwerken."

Distology is één van oudste wereldwijde distributeurs van Okta. Nu Auth0 is toegevoegd aan het portfolio van Distology kunnen haar partners de toonaangevende onafhankelijke identiteitsoplossingen van Auth0 aanbieden voor iedere use case. Omdat identiteit vaak een cruciaal onderdeel is van digitale transformatie en cyberbeveiligingsinitiatieven, biedt Auth0 via zijn Marketplace een suite van gebruiksvriendelijke technologie integraties aan. Op deze manier kunnen klanten het platform uitbreiden naar hun eigen behoeften.

Distology beleefde het afgelopen jaar zijn meest succesvolle periode tot nu toe. Het bedrijf verdubbelde zijn team en heeft ambitieuze groeiplannen. Distology wil deze ontwikkeling graag voortzetten, door zijn vendor portfolio te diversifiëren. Op deze manier biedt het bedrijf zijn resellers een groter scala aan oplossingen.

“De rol van een distributeur verandert voortdurend en ons partnernetwerk vertrouwt erop dat wij namens hen ‘due diligence onderzoek’ verrichten voor opkomende technologieën. Op deze manier kunnen onze partners hoogwaardige en veilige oplossingen aanbieden. We weten dat onze partners weinig tijd hebben, dus op deze manier kunnen we met onze ondersteuning écht toegevoegde waarde bieden,” aldus Lance Williams, Chief Product Officer bij Distology.

"Distology vertegenwoordigt innovatieve oplossingen en Auth0 is een nieuwe innovatieve toevoeging die goed past bij ons leveranciersportfolio. Dankzij Auth0 verbreden wij ons aanbod op het gebied van klantervaring en security, wat steeds belangrijker wordt aangezien bedrijven streven naar de beste online klantervaring."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Distology
Distology is een market enabler die échte waarde wil bieden voor de distributie van cybersecurity oplossingen. Distology staat voor innovatieve en disruptieve technologie en streeft ernaar om het reseller netwerk te prikkelen en te inspireren. Het ethos van het bedrijf is gebaseerd op vertrouwen, relaties, energie en gedrevenheid. Daarnaast wil Distology hoogwaardige end-to-end ondersteuning en commerciële middelen bieden voor de volledige verkoopcyclus. 
Meer over Distology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.