Loxam vernieuwt zijn High Availability Managed SD-WAN Network met GTT

De overeenkomst heeft betrekking op meer dan 115 Europese vestigingen van Loxam

| GTT | 2 min | 11 januari 2022 14:41
Copyright: GTT
GTT Communications, Inc., de toonaangevende internationale leverancier van cloud-netwerken voor multinationals, heeft aangekondigd dat het zijn beheerde SD-WAN- en netwerkbeveiligingsoplossing heeft vernieuwd voor Loxam, de toonaangevende materieelverhuurder in Europa. De overeenkomst heeft betrekking op meer dan 115 Europese vestigingen van Loxam in Nederland, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg en Zwitserland.

Loxam is een marktleider in de verhuur van commercieel materieel en gereedschap voor de bouw en publieke werken met vestigingen in meer dan 30 landen. GTT’s beheerde SD-WAN verbindt de vestigingen van Loxam met zijn bedrijfskritische applicaties, die worden gebruikt voor het beheer van boekingen van apparatuur, betalingen en digitale werkruimtes. GTT levert op elke locatie beheerde firewalls en diverse dual links met behulp van DIA en MPLS. De dual links, die worden gecombineerd met SD-WAN traffic steering, creëren een uiterst veerkrachtige configuratie die voldoet aan de netwerkbeschikbaarheidseisen van Loxam.

"Bij Loxam zijn we bezig met de digitale transformatie van onze interne supply chain-processen en hervormen we ons netwerk, zodat onze real-time toegang tot data voortdurend kunnen verbeteren", aldus Jean-Luc Sanchez CTO bij Loxam. "GTT is een bewezen vertrouwde partner en voldoet aan onze veranderende zakelijke behoeften. GTT is dan ook sterk betrokken om ons te helpen onze zakelijke doelen te bereiken."

"Een grote beschikbare connectiviteit is nog nooit zo cruciaal geweest in de dienstensector om de digitale transformatie in klantervaringen mogelijk te maken," zegt Tom Homer, Division President Europe, GTT. "We zijn er trots op dat we Loxam kunnen blijven ondersteunen met onze expertise op het gebied van beheerde SD-WAN-diensten, zodat zij hun digitaliseringsstrategie kunnen voortzetten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over GTT
GTT (NYSE: GTT) verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud. Onze klanten profiteren van de beste service experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan cloud netwerkdiensten.
Meer over GTT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.