Logitech introduceert de Litra Glow, premium streaminglamp met TrueSoft

Gecertificeerd veilig voor de hele dag streamen, levert zeer releastische kleuren en zorgt voor een natuurlijke, stralende look bij alle huidtinten

| Logitech | 2 min | 12 januari 2022 9:42
Copyright: Logitech
Logitech for Creators, een merkextensie van Logitech die alle creators stimuleert hun passies na te jagen, heeft vandaag de Litra Glow geïntroduceerd. Deze premium streaminglamp met TrueSoft-technologie levert uitgebalanceerd LED-licht met volledig spectrum en filmische kleurnauwkeurigheid voor een natuurlijke, stralende look bij alle huidtinten.

"Litra Glow met TrueSoft-technologie is de snelste manier om een ​​eersteklas verlichtingservaring naar elke desktop te brengen", zegt Jasmine Apolinar, Product Manager bij Logitech for Creators. "We hebben Litra Glow ontworpen om veelvoorkomende uitdagingen op te lossen waarmee streamers en content creators worden geconfronteerd, waaronder lichtkwaliteit, harde schaduwen en oogvermoeidheid door urenlang streamen."

De innovatieve frameloze diffuser van Litra Glow hult creators in een zacht, flatterend licht voor een professionele uitstraling in elke omgeving. Of je nu een YouTube-video opneemt, streamt op Twitch of een videogesprek voert om de volgende merksamenwerking te bespreken, Litra Glow zorgt ervoor dat creators er altijd op hun best uitzien. Litra Glow is plug-and-play en gebruiksvriendelijk, en streamers kunnen hun uiterlijk verfijnen met behulp van de vijf voorinstellingen voor helderheid en kleurtemperatuur, met instelbare helderheid en veelzijdige kleurtemperatuuropties van warm kaarslicht tot koelblauw.

Streamers en content creators hebben snel toegang tot de instellingen voor helderheid en kleurtemperatuur van Litra Glow met behulp van bedieningselementen aan de achterkant van de lamp en ook via Logitech G HUB-software. Op G HUB kunnen streamers ook hun eigen lichtvoorinstellingen maken voor verschillende streamingruimten en scènes en die voorinstellingen toewijzen aan G-toetsen op een Logitech G-toetsenbord of -muis om hun uiterlijk mid-stream te veranderen. Met G HUB kunnen creators al hun streamingapparatuur bedienen, inclusief Litra Glow, Blue Yeti-microfoons en StreamCam in één desktop-app.

Bovendien is het zachte, verblindingsvrije licht van Litra Glow zacht voor de ogen en gecertificeerd veilig voor de hele dag streamen, omdat het is ontworpen met streamers in gedachten - waarvan er vele vaak vier tot meer dan acht uur per dag op de camera staan. Litra Glow bevat ook een monitorbevestiging met instelbare hoogte, kanteling en rotatie, zodat creators hun ideale lichtplaatsing kunnen instellen.

Litra Glow met TrueSoft is de snelste manier om verlichting van professionele kwaliteit te krijgen voor video's en streaming. Vind je licht met Litra Glow en heb het vertrouwen om je verhalen te delen.

Prijs en beschikbaarheid

Litra Glow is vanaf deze maand verkrijgbaar via logitech.com en amazon.nl, tegen een adviesprijs van €69. Ga voor meer informatie naar logitech.com/litra-glow.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.