Vandaag zijn nieuwe producten uit de Surface familie beschikbaar in Nederland!

Het gaat om de Surface Pro 8, Surface Go 3 LTE, Surface Go 3 Matzwart, Surface Pro X Wifi en de Adaptive Kit

| Microsoft | 2 min | 12 januari 2022 10:53
Copyright: Microsoft
Vandaag zijn de Surface Pro 8, Surface Go 3 LTE, Surface Go 3 Matzwart, Surface Pro X Wifi en de Adaptive Kit beschikbaar in Nederland!

De nieuwe producten zijn vandaag te bestellen bij Microsoft Store op microsoft.com, andere grote retailers zoals MediaMarkt en Coolblue, en zakelijke resellers.

Hieronder een kleine opfrisser met de speficicaties van de Surface devices:
  • Surface Pro 8 brengt een compleet vernieuwd herontwerp van de krachtigste Surface Pro met 13-inch beeldscherm van hoge resolutie en tot 120Hz vernieuwingsfrequentie. Vanaf €1.179,- is de Surface Pro 8 voorzien van 11e generatie Intel® Core™-processors, met twee Thunderbolt-ports. De nieuwe Type-cover past perfect bij de Surface Slim Pen 2, met ingebouwde opslag en draadloze oplader.
  • Surface Go 3 LTE is de meest gangbare Surface 2-in-1 met touchscreen. Deze maakt gebruik van hetzelfde Surface Go-ontwerp, maar heeft meer vermogen. Vanaf € 779,- heeft deze nieuwe generatie in de Surface Go-productlijn snellere Intel® Core™-processors, een batterij die de hele dag meegaat en een ingebouwde Microsoft-beveiliging. Het device is multifunctioneel en gaat van tablet naar laptop en is ook geoptimaliseerd voor de digitale pen en touch. Naast de Go 3 LTE versie, is vanaf vandaag ook de Surface Go 3 Matzwart vanaf €599,- verkrijgbaar.
  • Surface Pro X Wifi is al een tijdje op de markt, maar wordt nu toegankelijk gemaakt voor een breder publiek met de Wi-Fi-only optie voor slechts €949,-. De Surface Pro X Wifi is de dunste, ultramobiele Surface Pro en is ideaal voor mensen die flexibiliteit en mobiliteit in een apparaat zoeken. Het heeft ook meer native app-ondersteuning en X64-emulatie die het hele Windows-ecosysteem tot leven brengt.
Ook deze nieuwe accessoire is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar:
  • Surface Adaptive Kit helpt gebruikers hun Surface in te stellen op eigen behoeften. Deze tool kan door iedereen worden gebruikt die de Surface wil aanpassen, maar is bijzonder handig voor slechtzienden, blinden en/of mensen met beperkingen. De prijs is €15,99.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Microsoft
Microsoft Corporation is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf met hoofdkantoor in Redmond, Washington. Het ontwikkelt, produceert, licentieert, ondersteunt en verkoopt computersoftware, consumentenelektronica, personal computers en aanverwante diensten.
Meer over Microsoft
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.