Cobalt Iron werkt samen met DLT Solutions om Compass SaaS-gegevensbescherming te leveren aan de publieke sector

| Cobalt Iron | 2 min | 10 maart 2020 13:46
Copyright: Cobalt Iron
Cobalt Iron Inc. kondigde vandaag een nieuw partnerschap aan met DLT Solutions, een volledige dochteronderneming van Tech Data en een vooraanstaande distributeur van technologieoplossingen voor de overheid, om Compass ™ te vertegenwoordigen, Cobalt Iron's enterprise software as a service (SaaS) oplossing voor gegevensbescherming. DLT zal Compass, inclusief technische training en ondersteunende middelen, distribueren naar de publieke sector met een eerste focus op Amerikaanse en lokale overheden, onderwijs (SLED) en gezondheidsorganisaties.

De overeenkomst maakt DLT het nieuwste lid van het geheel nieuwe IronClad Partner Advantage (IPA) -programma van Cobalt Iron. IPA creëert complete zakelijke ecosystemen om wederverkopers met toegevoegde waarde, distributeurs met toegevoegde waarde, wereldwijde systeemintegrators en beheerde serviceproviders te helpen een pijplijn op te bouwen en marktaandeel te behouden.

"Cobalt Iron's Compass biedt de publieke sector een veilige multi-cloud, door analyse gestuurde oplossing voor gegevensbescherming op basis van SaaS", zegt Chris Wilkinson, senior vice president Sales, DLT Solutions, een Tech Data-bedrijf. "Overheidsklanten en channelpartners van DLT kunnen gebruikmaken van een uniforme oplossing die gegevensbescherming biedt in elke technologische omgeving - datacenters, externe sites en in de cloud."

Cobalt Iron selecteerde DLT op basis van de gespecialiseerde expertise van het bedrijf in de publieke sector, een breed scala aan interne SLED- en federale contractvoertuigen en toegang tot DLT en het robuuste channel partner-ecosysteem van Tech Data.

"DLT Solutions is de ideale partner om ons te helpen ons marktaandeel te vergroten en onze pijplijn in de publieke sector te stimuleren", zegt Rodney Foreman, Chief Sales Officer van Cobalt Iron. "DLT's diepgaande expertise en begrip van de IT-behoeften en -vereisten van federale, provinciale, lokale en onderwijsentiteiten zullen van onschatbare waarde zijn als we onze go-to-market-strategie voor Compass in de publieke sector blijven uitbreiden."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cobalt Iron
Cobalt Iron is leverancier op het gebied van SaaS-gebaseerde gegevensbescherming voor ondernemingen. Het bedrijf werd opgericht in 2013 om fundamentele veranderingen teweeg te brengen in de wereldwijde benadering van gegevensbescherming. Via analyse en automatisering stelt Cobalt Iron ondernemingen in staat om bestaande back-upoplossingen te transformeren en te optimaliseren in een eenvoudige cloudgebaseerde architectuur. Door gebruik te maken van de cloud, vermindert Cobalt Iron de totale capex aanzienlijk, terwijl back-upfouten en inefficiënties worden geëlimineerd.
Meer over Cobalt Iron
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.