Duncan Greenwood benoemd als Vice President EMEA

Hij wordt verantwoordelijk voor HashiCorp's sales, support en professional services

| HashiCorp | 2 min | 13 januari 2022 11:01
Afbeelding: Duncan Greenwood, Vice President EMEA bij HashiCorp | Copyright: HashiCorp
HashiCorp, leider in multi-cloud infrastructure automation software, heeft Duncan Greenwood benoemd als Vice President EMEA. Greenwood is verantwoordelijk voor HashiCorp's sales, support en professional services, met focus op uitbreiding van de activiteiten en het team van HashiCorp in EMEA.

Greenwood heeft meer dan twintig jaar ervaring bij snelgroeiende tech-bedrijven. Meest recentelijk was hij Vice President en General Manager in Noord-EMEA voor VMWare. Daarvoor bekleedde hij onder andere leidinggevende functies in sales in het Verenigd Koninkrijk en Ierland voor zowel CA Technologies als McAfee, en hij breidde de aanwezigheid van Troux Technologies in EMEA uit als Vice President voor EMEA.

"HashiCorp is een toonaangevend bedrijf en heeft producten die bedrijven in staat stellen over te stappen naar een cloud operating model. Deze functie biedt een unieke kans om onderdeel te zijn van de voorhoede van een belangrijke transitie in infrastructuurtechnologie, vooral in EMEA, waar veel belangstelling is voor multi-cloud migratie," aldus Duncan Greenwood. "Ik voel me vereerd bij HashiCorp te werken en sta te popelen om samen met het team regionaal en internationaal verder uit te breiden."

De aanwezigheid van HashiCorp in EMEA bestaat onder meer uit sales & support professionals in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië, met recente uitbreidingen in Spanje, Italië en Israël. In EMEA neemt de belangstelling van organisaties voor cloudmigraties, de toepassing van multi-cloud en zero trust security steeds verder toe.Greenwood zal zich focussen op het HashiCorp-team in de regio en op het helpen van zowel bestaande als nieuwe klanten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over HashiCorp
HashiCorp is een open-source softwarebedrijf en biedt open source-tools en commerciële producten waarmee ontwikkelaars, operators en beveiligingsprofessionals gedistribueerde applicatie-infrastructuur kunnen aanbieden, beveiligen en uitvoeren.
Meer over HashiCorp
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.