Nuki Smart Lock maakt kantoren veiliger en toegankelijker

Betreed de toekomst van hybride werken

| Nuki | 3 min | 13 januari 2022 11:04
Copyright: Nuki
De voorbije twee jaar hebben duidelijk gemaakt dat veel werknemers ook thuis hun dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Wel hebben we de voorkeur om enkele dagen per week op kantoor te werken. We beginnen nu aan een tijdperk waarin hybride werken populairder is dan ooit. De Nuki Smart Lock ondersteunt bedrijven in deze overgang met haar slimme toegangsoplossingen.

In 2020 werden velen van de ene op de andere dag gedwongen om thuis te werken. Werkgevers moesten erop vertrouwen dat hun personeel hun werk ook vanop afstand kon uitvoeren en gaven een deel van de controle uit handen. Toen we na enkele maanden terug konden keren naar kantoor, werd het hybride werken geboren. Onderzoek heeft aangetoond dat de meerderheid dit verkiest boven voltijds thuis of voltijds op kantoor werken. Tegelijk komt hybride werken met enkele onvoorziene uitdagingen en de Nuki Smart Lock kan daarvoor een oplossing bieden.

Eenvoudige toegang tot flex kantoren

Door het hybride werken is de nood aan grote kantoorruimtes kleiner. Het gebeurt zelden dat alle werknemers tegelijk aanwezig is, waardoor de zogenaamde flex kantoren interessant worden. Bij dit type kantoren is veilige en flexibele toegang een uiterst belangrijk aspect. Gezien de grote hoeveelheid mensen die éénzelfde ruimte gebruiken, is een traditionele sleutel niet efficiënt. De Nuki Smart Lock biedt hiervoor een eenvoudige oplossing. De eigenaar van het flex kantoor kan makkelijk via de Nuki-app of het Nuki Web de toegang beheren. Zo kan er zelfs per dag ingesteld worden wie toegang heeft. Daarnaast zorgt de nachtmodus ervoor dat de deur automatisch vergrendeld na een bepaald tijdstip voor optimale beveiliging. Bij een wissel van bedrijven kunnen beheerders tot slot vanop afstand toegang intrekken en nieuwe toegang verlenen zonder een fysieke sleuteloverdracht.

Een leeg, maar functioneel kantoor

Kleine ondernemingen zullen dit probleem vast en zeker herkennen: er wordt een pakket geleverd en er is die dag onverwacht niemand op kantoor. Kon je nu maar vanop afstand de deur openen. Met de Nuki Smart Lock 3.0 met Bridge of Nuki Smart Lock 3.0 Pro kan dat gewoon! Bel aan het begin van de dag even naar de koerierdienst en geef aan dat ze je kunnen contacteren wanneer je ze aangekomen zijn. Of maak het nog makkelijk met de Nuki Keypad en maak een persoonlijke code voor de bezorger. In de Nuki-app heb je de mogelijkheid om een tijdslimiet in te stellen waardoor je zeker bent dat de bezorger geen toegang meer heeft na de levering. Voor extra beveiliging en peace of mind kan de Nuki Smart Lock gekoppeld worden aan een slimme beveiligingscamera en een videodeurbel.

Flexibele toegang op maat

Hoewel een slim deurslot voor velen interessant klinkt, zijn er ook werknemers die graag op een traditionele manier toegang hebben tot het kantoor. Ook voor hen heeft Nuki oplossingen. Werknemers die de app niet op hun smartphone willen, kunnen gebruik maken van een Nuki Fob of een gepersonaliseerde code op de Nuki Keypad. Wie toch met een fysieke sleutel binnen wil, kan dat ook blijven doen. Indien het deurslot een noodfunctie heeft, kan je ook met een sleutel te deur vergrendelen en ontgrendelen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.