Rapid Circle stelt Jeroen Fraza aan als CFO

Hij wordt verantwoordelijk voor de financiële organisatie van het bedrijf

| Rapid Circle | 2 min | 13 januari 2022 11:29
Afbeelding: Jeroen Fraza, CFO bij Rapid Circle | Copyright: Rapid Circle
Microsoft-specialist Rapid Circle heeft Jeroen Fraza aangesteld als CFO. Hij wordt verantwoordelijk voor de financiële organisatie van het bedrijf. Het snelgroeiende Rapid Circle is een van de best gewaardeerde partners van Microsoft en heeft dankzij nationale en internationale acquisities inmiddels een grote aanwezigheid in de markt voor het inrichten en beheren van cloudgebaseerde IT-omgevingen.

Fraza heeft ruime ervaring in financieel management, acquisities en controlling, met name ook in de technologiesector. Zo heeft hij gewerkt voor onder andere KPN, T-Mobile en EVBox in diverse financiële management-posities.

“Rapid Circle spreekt me zeer aan. Ik word enthousiast van dynamische organisaties die pragmatisch te werk gaan. Dat levert ook de beste resultaten voor klanten op. Rapid Circle is de afgelopen periode hard gegroeid, organisch en door overnames. Ook voor de komende jaren hebben we ambitieuze plannen. Daar wil ik graag aan bijdragen”, aldus Fraza.

In 2020 nam Mentha een meerderheidsbelang in Rapid Circle en sindsdien werken de oprichters en managementspecialisten van Mentha nauw samen in de ontwikkelingen van het bedrijf. De benoeming van Fraza is een belangrijke nieuwe stap hierin. Fraza: “Uit de kennismaking met Rapid Circle kwam veel passie en een gezonde drive naar voren. Ze hebben een mooie organisatie opgebouwd die nu klaar is voor de volgende stappen.”

Harold Punter, mede-oprichter en CEO van Rapid Circle: “We helpen bedrijven klaar te stomen voor dat wat er komen gaat. Ook al is misschien niet helemaal zeker wat die toekomst precies is, wij willen zekerheid bieden dat ze het aankunnen. Daarbij willen we onze eigen organisatie uiteraard ook helemaal in de pas laten lopen met die ambitie. De aanstelling van Jeroen is een belangrijke stap hierin. We zijn een gezonde, stabiele organisatie die gecontroleerde groei nastreeft. De ervaring en expertise die Jeroen daarin heeft, gaat van grote waarde zijn richting onszelf en onze klanten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rapid Circle
Rapid Circle helpt bedrijven de overstap te maken naar Microsoft cloud-toepassingen en daar maximaal waarde uit te halen. In 2020 werd Rapid Circle als eerste Nederlandse organisatie uitgeroepen tot  ‘Worldwide Microsoft Partner of the Year 2020’ in de categorie Modern Workplace. Verder is het drievoudig FD Gazelle, behoort het tot de Top 250 groeibedrijven van Nederland en is het lid van de exclusieve Microsoft Partner Advisory Council.
Meer over Rapid Circle
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.