True haalt Advanced Specialization Kubernetes on Microsoft Azure

Bewijs van de bewezen kennis en expertise van True

| True | 2 min | 17 januari 2022 17:59
True heeft de Advanced Specialization Kubernets on Microsoft Azure gehaald. Deze erkenning van Microsoft – waar strenge criteria voor gelden – is het bewijs van de bewezen kennis en expertise van True als het gaat om managen van workloads en gehoste Kubernetes-omgevingen in Microsoft Azure. Daarmee ontzorgt True haar klanten als het gaat om beheer en onderhoud van Kubernetes op Azure.

Deze specialisatie gaat verder dan de status van Gold Partner van Microsoft. Alleen partners die aan strenge criteria voldoen rond expertise van engineers, deployen en managen van containerised applications in Azure, én customer succes kunnen de specialisatie halen. In Nederland hebben zeventien organisaties deze specialisatie gehaald, waaronder Atos, Capgemini, IBM en nu ook True. Met de specialisatie laat True zien dat de organisatie best-in-class cloud native mogelijkheden met Azure aan klanten biedt. Die kunnen daardoor sneller applicaties bouwen, opleveren en schalen.

"Dit is het bewijs van onze continu hoge kwaliteit, een bewezen track record en opgebouwde expertise. Ook is het erkenning en waardering voor de onafgebroken inzet, betrokkenheid en harde werken van Trueligans”, zegt Evert-Jan, Solutions Architect bij True.

Kubernetes omgeving opleveren én beheren in Azure

"We helpen klanten bij adviseren, ontwerpen en opleveren van Kubernetes in Azure. Daarna nemen we ook beheer en onderhoud uit handen. Ook na opleveren zijn we verantwoordelijk voor je omgeving", zegt Evert-Jan. "Daarbij opereren we samen met je ontwikkelteam of IT-afdeling als één. De leercurve die Kubernetes kent, hoef je niet alleen te doen. We dragen onze kennis op elk moment in de gezamenlijke reis over."

Cloud Native Immersion Workshops van Microsoft gegeven door je lokale specialist

“Deze specialisatie en erkenning van Microsoft biedt onze klanten ook nog extra voordelen", zegt Daniel de Groot, CCO van True. "True is hiermee gekwalificeerd om ‘Cloud Native Application Development Immersion Workshops’ van Microsoft te mogen geven. Hieraan kunnen zowel onze klanten als alle klanten van Microsoft deelnemen. Microsoft geeft hiermee aan dat je, als klant die Azure en Kubernetes wilt gebruiken, samen met True je cloud-ambities kunt verwezenlijken. Door onder andere de deelname van True aan het Azure Specialist voor Independent Software Vendors programma kunnen we tegelijkertijd een rode loper voor klanten uitleggen om het maximale uit Azure te halen met zowel ondersteuning vanuit True als Microsoft. The best of both worlds!”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over True
True optimaliseert webomgevingen sinds 2000. True is onderdeel van Broad Horizon en is dé managed hosting- en kubernetes provider die digital minded organisaties laat accelereren op het gebied van performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert. Met de managed webspaces van True zijn organisaties in staat om webshops, websites & webapplicaties sneller door te ontwikkelen, de laadtijd en conversie te verbeteren en de continuïteit van webdiensten te waarborgen. True richt zich met haar weboplossingen o.a. op e-commerce bedrijven, online media, webapplicaties en digital & media agencies. 
Meer over True
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.