ValueBlue haalt 11 miljoen USD op voor digitale transformatie

De nieuwe investering ondersteunt de uitbreiding van ValueBlue in de VS, het VK en EMEA

| ValueBlue | 2 min | 18 januari 2022 15:00
Gewaardeerd
Copyright: Precondo CA
ValueBlue, leverancier van SaaS-oplossingen voor digitale transformatie, kondigt vandaag aan dat het 11 miljoen US dollar (EUR 9,5 M) heeft opgehaald in een Series B financieringsronde onder leiding van Octopus Ventures en Newion. ABN AMRO nam ook deel door extra groeifinanciering te verstrekken.

De nieuwe investering ondersteunt de uitbreiding van ValueBlue in de VS, het VK en EMEA. Met de investering wordt het bestaande enterprise-architectuur (EA) platform verder doorontwikkeld en zal toptalent worden aangetrokken voor onder meer de vestiging in New York.
Paul Davidson van Octopus Ventures: “Afstemming van business- en IT is essentieel voor het bedrijfssucces van ondernemingen en digitale transformatie wordt sinds de coronapandemie alleen nog maar belangrijker. ValueBlue biedt managers van bedrijven oplossingen voor het beheer en vernieuwing van hun infrastructuur en technologie.”

Wilko Visser, CEO ValueBlue: "Wij zijn enorm enthousiast over deze Series B ronde en hechten veel waarde aan de diepgaande relaties met onze investeerders. Deze nieuwe investering bevestigt dat we op de goede weg zijn en komt onze klanten direct ten goede. Met ons collaboratieve EA-platform bieden wij hen real-time management inzicht en effectieve samenwerking tussen alle afdelingen in hun digitale transformatieproces. We vereenvoudigen hun enterprise-architectuur en zorgen dat de transformatie flexibel verloopt.”

Patrick Polak, Managing Partner van Newion en bestuurslid ValueBlue: "Met deze Series B-ronde in samenwerking met Octopus Ventures hebben we een solide basis om de ontwikkeling van ValueBlue als marktleider te versterken.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ValueBlue
ValueBlue heeft BlueDolphin ontwikkeld, het SaaS-samenwerkingsplatform dat het digitale landschap en de bedrijfsprocessen van organisaties in kaart brengt ten behoeve van hun strategische en tactische besluitvorming. BlueDolphin werkt intuïtief, zodat alle medewerkers van de organisatie het kunnen gebruiken om doelgericht samen te werken en inzichten te delen. Zo worden organisaties effectiever en kan op kosten worden bespaard.
Meer over ValueBlue
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.