CTS sluit 2021 af met Google Cloud omzetgroei van 355%

Het bedrijf is nu al een van de grootste dedicated Google Cloud Partners van Europa

| CTS | 2 min | 18 januari 2022 10:09
Gewaardeerd
CTS, IT-dienstverlener en Google Cloud MSP partner, heeft in 2021 een recordjaar aan sales en klantsuccessen bereikt. Het bedrijf, dat nu al een van de grootste dedicated Google Cloud Partner van Europa is, zag een stijging van 355 procent in Google Cloud-inkomsten in 2021.

GCP partner van het jaar

Het afgelopen jaar heeft CTS ook verschillende industrie awards en accreditaties in de wacht gesleept. Zo werden zij door Google bekroond als EMEA Public Sector partner van het jaar voor Google Cloud Platform (GCP). Daarnaast ontving CTS dankzij succesvolle projecten bij onder andere Medux, vidaXL en LUMC haar GCP expertises in VM migratie, Retail en Healthcare. Als laatste behaalde de cloudspecialist een infrastructuur specialisatiestatus: een erkenning voor partners die succesvol zijn in het moderniseren, architecturen en bouwen van Google Cloud Platform infrastructuur en workflows.

Vernieuwde MSP accreditatie

Recentelijk heeft CTS haar Google Cloud Managed Services Provider (MSP) accreditatie vernieuwd, na een strenge beoordeling van haar werknemers, processen, tooling en service aan klanten door derden. CTS verwierf de status dankzij uitmuntende inzet en toewijding in het ondersteunen van klanten met zowel migraties als continue verbeteringen op het Google Cloud Platform. Door de vernieuwde MSP accreditatie blijft CTS een top-tier Google Cloud partner, wat ook betekent dat het bedrijf in aanmerking komt voor premium GCP ondersteuning.

Shift in leiderschapsteam

In 2021 vonden er daarnaast een aantal veranderingen plaats in het CTS-leiderschapsteam: voormalig COO Chris Bunch kreeg de functie van Managing Director. De voormalig Managing Director Tom Ray werd benoemd tot CEO van de bredere CTS Group, met toezicht op zowel CTS als haar partnerbedrijf Cloud M.

Chris Bunch, Managing Director bij CTS: "We kunnen gerust zeggen dat we een geweldig 2021 hebben gehad. Google Cloud blijft hun groei versnellen en CTS zal hen daar nu en in de verdere toekomst in bijstaan. Kijkend naar 2022, verwachten we wederom een jaar met records en een reeks interessante oplossingen die gecreëerd zullen worden voor onze klanten, voor zowel GCP als Workspace."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over CTS
CTS is een van Europa's grootste en meest toegewijde Google Cloud partner. De IT-dienstverlener helpt bedrijven innoveren middels een naadloze migratie naar de cloud. Daarbij maken ze datagedreven besluitvorming mogelijk door gebruik te maken van big data en machine learning. Daarnaast helpen ze bedrijven nog productiever digitaal samen te werken door de inzet van Google Workspace.
Meer over CTS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.