Krachtenbundeling zorgt voor een unieke combinatie in de IT met geïntegreerde IT Asset Management & Servicemanagement dienstverlening

Met de fusie vergroten de bedrijven hun slagkracht in de markt en zetten zij een unieke propositie neer

| ITAM Solutions | 2 min | 18 januari 2022 23:06
Copyright: ITAM Solutions
IT-dienstverleners ITAM solutions en Mproof kondigen aan te fuseren en samen door te gaan onder de naam ITAM solutions BV. Met de fusie vergroten de bedrijven hun slagkracht in de markt en zetten zij een unieke propositie neer: een geïntegreerde IT Asset Management (ITAM) en IT Service Management (ITSM) dienstverlening. Opgeteld heeft het nieuwe bedrijf 48 medewerkers in dienst met een hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Leiden en Singapore.

Het nieuwe ITAM solutions levert een 360° Service Suite voor Software & IT Asset Management, inclusief cloud assets, die klanten optimale controle geeft over hun software-uitgaven, functionaliteit en software lifecycle management. Het maakt toonaangevende IT Service Management diensten, inclusief beheersoftware en consultancy, voor iedereen bereikbaar.

De fusie stelt ITAM solutions in staat om zijn klanten en partners aantrekkelijke voordelen te bieden ten aanzien van schaal, capaciteit, continuïteit op de lange termijn, efficiency, en specialistische kennis. Het bedrijf vervult hiermee ook de wens om een aantrekkelijke werkgever te blijven voor jong en oud IT talent dat op zoek is naar een innovatieve werkomgeving met volop kansen en doorgroeimogelijkheden.

ITAM solutions heeft de ambitie om uit te groeien tot een internationaal begrip op de terreinen ITAM en ITSM.

Het bestuur zal worden geleid door Khalid Hafid als CEO. Gerben van Kesteren zal als CTO de technische kant begeleiden. Simone van Sambeek gaat zich toeleggen op Operational Excellence en business development, dat laatste samen met Derk van Wijk die ook de nieuwe CFO wordt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ITAM Solutions
ITAM solutions levert zijn opdrachtgevers een 360° Service Suite op het gebied van IT Asset Management en Software Asset Management. Met het eigen ITAM Maturity model helpt het bedrijf klanten (opnieuw) in de ‘drivers seat’ van hun (vaak) complexe hardware- en softwarelandschap.
Meer over ITAM Solutions
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.