Ergotron en Imprivata brengen geautomatiseerd identiteits- en verificatiebeheer naar CareFit™ Pro medische trolleys

De samenwerking stroomlijnt workflows door een veilige en efficiënte toegang tot medische trolleys en medicatielades te garanderen

| Ergotron | 3 min | 18 januari 2022 23:16
Copyright: Ergotron
Ergotron, een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen, heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met Imprivata®, het in digitale beveiliging gespecialiseerde bedrijf voor de gezondheidszorg en daarbuiten. Ergotron en Imprivata gaan samenwerken om Imprivata Confirm ID® technologie te integreren met de CareFit™ Pro medische trolley en een geautomatiseerd identiteits- en authenticatiebeheer te leveren. Dankzij dit partnerschap kunnen zorgverleners hun beveiliging verbeteren. Het neemt de wrijving voor de gebruiker weg door de omslachtige handmatige invoer van inloggegevens te vervangen door snelle, geautomatiseerde verificatie met een eenvoudige aanraking van een badge.

Tijdens de pandemie hebben stress en burn-out klachten bij zorgverleners een hoogtepunt bereikt, waarbij uit onderzoeken een toename van stress, frustratie en spanningsklachten is gebleken. Met dit partnerschap willen Ergotron en Imprivata veiligheid en efficiëntie in balans brengen. Met deze samenwerking willen zij artsen zonder wachtwoord toegang geven tot de inhoud van medische trolleys, zodat de klinische workflow naadloos en toch zeer veilig verloopt. Imprivata Confirm ID levert handige multifactor authenticatie en een controleerbare chain of trust, ongeacht waar, wanneer en hoe gebruikers toegang krijgen tot gevoelige bronnen zoals medicatielades. No Click Access® elimineert de noodzaak om meerdere complexe wachtwoorden te onthouden voor een wrijvingsloze eindgebruikerservaring. Dit partnerschap biedt een doelgerichte IT-integratie, waardoor zorgverleners minder na hoeven te denken over technologie en meer tijd kunnen besteden aan het leveren van uitzonderlijke zorg.

"Samen met Imprivata komen we tegemoet aan de behoeften van zorgmedewerkers in de frontlinie, die werken in de meest uitdagende omgevingen die we ooit hebben gezien, en van leiders van zorgsystemen die onder druk staan om de beveiliging te verbeteren", aldus Angela Poulson, senior product manager bij Ergotron. "Door een dieper niveau van identiteitsverificatie te integreren in onze CareFit Pro medische trolleys, zullen zorgverleners met hun unieke badge toegang krijgen tot beveiligde informatie, wat zorgt voor een efficiëntere zorgverlening. Bovendien bieden we organisaties in de gezondheidszorg krachtigere beveiligingsmaatregelen en maken we interoperabiliteit en het delen van gegevens mogelijk, belangrijke drijfveren voor de toekomst van IT in de gezondheidszorg."

De CareFit Pro medische trolley met Imprivata Confirm ID levert:
  • Efficiënte workflows: Dankzij de No Click Access badge-tap technologie is het niet meer nodig om complexe wachtwoorden te onthouden en handmatig in te voeren om toegang te krijgen tot het werkstation en de medicatielades.
  • Verbeterde beveiliging: Multifactorauthenticatie verhoogt de veiligheid door de toegang tot gevoelige bronnen te beperken.
  • Patiëntveiligheid: Lades van medische trolleys moeten worden beveiligd om de toegang voor onbevoegde gebruikers te beperken. Automatisering van toegangsbeheer bevordert de adoptie en belemmert niet-veilige workarounds.
  • Zicht op het gebruik van de trolley: Betere zichtbaarheid biedt IT-teams van ziekenhuizen de nodige informatie over het gebruik van trolleys om bedrijfsmiddelen en gebruikerstoegang op de juiste manier te beheren.
"Het verbeteren van je beveiligingspositie is absoluut noodzakelijk in het huidige bedreigingslandschap, maar je moet dit kunnen doen zonder de patiëntenzorg te belemmeren", zegt Dewin Chandra, senior product manager bij Imprivata. "Deze integratie voorziet in de behoefte aan efficiënte gebruikerstoegang, terwijl de beveiliging onzichtbaar wordt gemaakt om zowel de werktevredenheid van de arts als de patiëntveiligheid te verbeteren.”

Samen creëren Ergotron en Imprivata een zeer veilige, geoptimaliseerde zorgverlenerservaring die CareFit Pro integreert met Imprivata om betere patiëntresultaten mogelijk te maken.

De CareFit Pro medische trolley met geïntegreerde Imprivata technologie is nu wereldwijd verkrijgbaar bij wederverkopers.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ergotron
Ergotron, een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de manier waarop mensen werken, leren, spelen en voor anderen zorgen. Ergotron-apparaten kunnen ze het welzijn van werken met computers verbeteren, de productiviteit op de werkplek verbeteren en helpen bij het creëren van efficiëntie van bedrijfsprocessen.
Meer over Ergotron
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.