BT kiest voor Rackspace Technology als cloud partner

BT presenteert nieuwe clouddiensten die gebaseerd zijn op de geavanceerde oplossingen van Rackspace Technology

| Rackspace Technology | 2 min | 19 januari 2022 15:19
BT en Rackspace Technology, een toonaangevend bedrijf voor end-to-end, multicloud oplossingen, hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst aangekondigd om de clouddiensten van BT's klanten te transformeren.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal BT haar hybride clouddiensten baseren op de geavanceerde oplossingen van Rackspace Technology, die het bedrijf zal implementeren in BT-datacenters, samen met zijn Rackspace Fabric managementlaag.

Klanten van BT zullen van de integratie gaan profiteren van de cloudbeheerexpertise en automatiserings-, analyse- en AI-tools van Rackspace Technology met de toonaangevende netwerk- en beveiligingscapaciteiten van BT. De overeenkomst helpt BT de klantervaring te verbeteren en de managed clouddiensten verder te ontwikkelen.

Bas Burger, CEO van BT Global: "De innovatieve samenwerking met Rackspace Technology versnelt onze plannen om een hybride cloudportfolio van wereldklasse op te bouwen. Dit zal uitstekende ervaringen opleveren voor onze klanten en ervoor zorgen dat zij profiteren van de beste diensten, wat mogelijk wordt gemaakt door de vooraanstaande positie van onze partner op het gebied van clouddiensten."

Kevin Jones, CEO van Rackspace Technology: “Het partnerschap met BT onderstreept de expertise van Rackspace Technology in het ondersteunen van grote multinationale ondernemingen in hun weg naar cloudtransformatie, en geeft daarmee zowel BT als Rackspace Technology een unieke positie binnen de sector. Het benadrukt de blijvende waarde op de lange termijn van een hybride cloudmodel, gezien BT-klanten vanaf nu toegang zullen hebben tot het beste van public cloud, private cloud en traditionele gehoste omgevingen en natuurlijk als gewoonlijk gebruik maken van de snelheid, veiligheid en veerkracht van BT's wereldwijde netwerken."

De bedrijven hebben ook toegezegd hun partnerschap in de toekomst uit te breiden om nieuwe gezamenlijke cloud-aanbiedingen voor hun klanten te creëren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Rackspace Technology
Bij Rackspace Technology vergroten we de waarde van de cloud in elke fase van de digitale transformatie. Overal ter wereld bieden wij cloud-specialisten onbevooroordeelde expertise, continue modersering en Rackspace Service Blocks aan voor applicaties, data, beveiliging, hybride en multi clouds. We werken samen met toonaangevende partners en allianties.
Meer over Rackspace Technology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.