Pure Storage stelt organisaties in staat om de ransomware-beveiligingskloof te dichten

Pure helpt tevens zinvolle strategieën voor dataprotectie te implementeren

| Pure Storage | 2 min | 19 januari 2022 16:18
Afbeelding: Moderne gegevensbescherming: Een uitgebreid ecosysteem voor het beschermen van uw gegevens | Copyright: Pure Storage
Pure Storage adresseert de stand van zaken op het gebied van ransomwarebeveiliging en benadrukt het belang van back-up en herstel om een veelomvattende strategie voor dataprotectie op te bouwen.

Ransomware-aanvallen komen steeds vaker voor in de huidige digitale wereld en vormen een frequent en kostbaar risico voor bedrijven overal ter wereld. Cybersecurity Ventures voorspelt dat de wereldwijde schade als gevolg van ransomware tegen 2031 kan oplopen tot 265 miljard dollar. Hoewel organisaties de risico's onderkennen, is er nog steeds een gebrek aan inzicht in de status van de huidige beveiligingsmaatregelen en wat die status zou moeten zijn.

Met zijn portfolio voor databescherming - waaronder Pure SafeMode op FlashArray en FlashBlade, en Portworx PX-Backup - helpt Pure organisaties deze beveiligingskloof te dichten, zodat bedrijven hun data kunnen beveiligen tegen verlies, corruptie en groeiende cyberdreigingen.

“Het implementeren van een zinvolle dataprotectie strategie, met een ‘voor, tijdens en na’ benadering, is cruciaal voor het runnen van een succesvol bedrijf vandaag de dag. De juiste voorzorgsmaatregelen nemen om een aanval te voorkomen is essentieel, maar het is net zo belangrijk dat organisaties plannen voor herstel. De oplossingen van Pure zijn bij uitstek gepositioneerd om klanten te helpen snel en op grote schaal data te herstellen, om zo verstoringen van de bedrijfscontinuïteit en negatieve financiële gevolgen te voorkomen”, zegt dr. Ratinder Paul Singh Ahuja, CTO, Security, Pure Storage.

Door Pure's oplossingen voor databescherming in te zetten kunnen wereldwijde klanten hun data echt beveiligen en profiteren van een veelomvattende strategie voor dataprotectie:

“Met miljarden dollars en hun reputatie op het spel als systemen uitvallen, hebben onze klanten betrouwbare, veilige datadiensten nodig. Dat is precies wat Pure Storage ons in staat stelt te leveren, waardoor we solide klantrelaties voor de lange termijn kunnen opbouwen”, zegt Jesse Bonserio, Senior Director of Engineering van de Abacus Group, een Amerikaans bedrijf dat IT-diensten en -oplossingen levert.

“Geconfronteerd met het groeiende risico op aanvallen, was ik op zoek naar een manier om de bescherming van onze data te garanderen tegen ransomware en op het gebied van back-ups. Ik heb ervoor gekozen om de data efficiënter te beschermen door opslagtechnologie te gebruiken in plaats van servertechnologie, en door zeer regelmatig snapshots te maken met Pure”, zegt Marc Duong, CISO-CIO, Solidéo (Société de Livraison des Ouvrages Olympiques), een Franse openbare instelling die verantwoordelijk is voor de oplevering van het werk en ontwikkelingsactiviteiten die nodig zijn voor de organisatie en uitvoering van de Olympische Zomerspelen van 2024.

“Pure Storage SafeMode helpt om onze geloofwaardigheid en capaciteit bij het beveiligen van alle patiëntgegevens te vergroten en een vertrouwde zorgaanbieder in Indonesië te worden," zegt Wirya Martin, IT Infrastructure & Security Manager, Rumah Sakit Pondok Indah.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. De oplossingen van Pure maken een data-ervaring mogelijk die zich kan aanpassen als de behoeften van de klant varanderen. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis. Het bedrijf helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure Storage biedt een moderne data-ervaring die een gemeenschappleijke operationele omgeving creëert over meerdere datacenters en clouds, en een vereenvoudiging van de operaties via APIs en intelligente AI-gedereven automatisering. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.
Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Meer over Pure Storage
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.