De persoonlijkheid spat er vanaf, met de POP Keys en POP Mouse van de Logitech Studio Series

Introductie van de zeer speelse, kunstzinnige vormgeving van de nieuwe toetsenbord- en muiscombinatie van Logitech

| Logitech | 3 min | 21 januari 2022 13:21
Copyright: Logitech
Logitech heeft vandaag de POP Keys, POP Mouse en Logitech Desk Mat gelanceerd, de nieuwste producten in de Logitech Studio Series. Speciaal om aan je werkroutine meer karakter, plezier en zelfexpressie te geven. De release van de nieuwe muis en het mechanische toetsenbord zorgt voor een geheel nieuwe kijk op het uiterlijk en de inrichting van je persoonlijke werkplek, met drie levendige nieuwe kunstzinnige vormen.

"De Studio Series van Logitech omarmt de originaliteit van elk individu," zegt Art O'Gnimh, vice-president van de lifestyle-afdeling voor creativiteit en productiviteit bij Logitech. "Met POP Keys en POP Mouse hebben we innovatieve producten gecreëerd, die net zo expressief willen zijn als onze gebruikers, met grote persoonlijkheden en zonder concessies te doen aan de productiviteit."

POP Keys wordt geleverd met acht verwisselbare emoji keycaps in de doos,en vier op het toetsenbord zelf. De emoji-toetsen kunnen eenvoudig worden aangepast naar jouw favoriete emoji, of aan een andere handige snelkoppeling, met behulp van Logitech Options-software, beschikbaar voor PC of Mac. De POP Mouse heeft aan de bovenzijde ook een knop, die het emoji-menu opent, maar deze kan ook worden aangepast, voor het gemak van werken met één tik op de knop.

POP Keys is prachtig retro en biedt zowel comfortabele, mechanische toetsen in typemachine-stijl, als functies van de nieuwe generatie. De 12 nieuwe FN-snelkoppelingen zijn voorzien van Snip Screen, Mute Mic en Media Keys, om de moderne werkdag te vergemakkelijken. Ervaar een manier van typen op mechanische toetsen in typemachine-stijl, die bijna verslavend is.


Afbeelding 1: De POP Keys in diverse kleuren.

De fraaie en compacte POP-muis past gemakkelijk in je tas of zak, zodat je onderweg kunt werken en het Smartwheel, dat automatisch overschakelt van de uiterst nauwkeurige scrollmodus naar de scroll-snelheidsmodusen, zorgt ervoor dat je uiterst productief blijft. Het gladde lichaam, gemaakt voor optimaal comfort, past precies in je handpalm en helpt je bij al het werk dat nodig is. De POP Mouse is verkrijgbaar in vele levendige kleuren die extra plezier geven aan je werk en heeft een gaaf ontwerp dat je helpt om je bureauruimte vrolijk in te richten. Heb je Logitech Options gedownload, gebruik de muis dan met Logitech Flow, een softwarefunctie voor het eenvoudig kopiëren en plakken van tekst, bestanden en afbeeldingen tussen computers.


Afbeelding 2: De POP Mouse.

Beide POP-producten zorgen voor creativiteit van meerdere apparaten door met maximaal drie apparaten tegelijk verbinding te maken, via Bluetooth of de Logi Bolt draadloze ontvanger. Allebei worden ze geleverd met de belofte van duurzaamheid en een lange levensduur van de batterij - een kenmerk van Logitech-producten.

POP Keys en POP Mouse zijn de nieuwste toevoegingen aan de Logitech Studio Series. De serie bevat ook de minimalistische Pebble-muis, K580- en K380-toetsenborden en de nieuwe Logitech Desk Mat. POP Keys werkt met macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS en Android, en POP Mouse werkt met Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS en Linux.

Prijzen en beschikbaarheid

POP Keys, POP Mouse en Logitech Desk Mat zijn nu beschikbaar via Logitech.com en bij andere wereldwijde retailers. De adviesprijs is € 99,99 voor POP Keys, € 34,99 voor POP Mouse en € 19,99 voor Logitech Desk Mat.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.