Medallia neemt Thunderhead over, marktleider in Every-Channel Journey Orchestration

Met de combinatie van customer experience insights en journey orchestration kunnen organisaties één enkel beeld krijgen van de customer journey

| Medallia | 2 min | 21 januari 2022 13:26
Copyright: Medallia
Medallia, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van customer en employee experience, heeft vandaag aangekondigd een definitieve overeenkomst te hebben getekend voor de overname van Thunderhead, marktleider in technologie voor realtime-interactiebeheer en journey orchestration.

Met de overname van Thunderhead zal Medallia nog beter in staat zijn om geïndividualiseerde journeys en conversaties op schaal aan te sturen, via alle online en offline kanalen. Zo kunnen de duizenden bedrijven die gebruikmaken van Medallia hun merkloyaliteit, omzet en groei blijven vergroten.

"We blijven innovaties inzetten om de wereld van customer experience nog beter te maken. De overname van Thunderhead helpt de meest vooruitstrevende ondernemingen, die zoeken naar nieuwe manieren om hun klanten zich gekend te laten voelen, ongeacht waar de interactie plaatsvindt,” aldus Leslie Stretch, CEO van Medallia. "De combinatie van Medallia Experience Cloud en Thunderhead’s open technologie voor realtime-interactie zorgt voor feedbackgedreven personalisatie op een enorme schaal. De journey orchestration-mogelijkheden van Thunderhead zorgen ervoor dat elke onderneming feedbackdata optimaal kan benutten om zijn product- en serviceaanbod, customer journeys en ervaringen vorm te geven."

Thunderhead-technologie wordt gebruikt door enkele van de grootste organisaties in de wereld, waaronder de Cleveland Cavaliers, EnBW, en Bosch. Het uitgebreide Thunderhead ONE-platform brengt IoT-, digitale, contactcenter- en offline interacties samen om gepersonaliseerde ervaringen op schaal te leveren.

"Medallia was een pionier op het gebied van customer experience management en is nog steeds toonaangevend in deze business," zegt Thunderhead CEO Glen Manchester. "Medallia's kwaliteiten om signalen uit een uitgebreid scala van bronnen te verzamelen om inzicht te genereren en actie te stimuleren, heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf voorop blijft lopen."

"De overname van Thunderhead door Medallia luidt een nieuw tijdperk van customer experience in. Wij zijn de pioniers van het Customer Operating System™, met ons closed-loop customer engagement-platform. Ons systeem wordt aangedreven door continu luisteren, feedback geven en leren, uitgevoerd en samengebracht in onze unieke journey orchestration en real-time interaction management (RTIM)," vervolgt Manchester. "Met Thunderhead kan Medallia ervoor zorgen dat elk aspect van de customer lifecyle - marketing, commercie, verkoop en service - een naadloze, relevante en moeiteloze ervaring wordt."

De transactie zal naar verwachting in het eerste kwartaal van dit fiscale jaar worden afgerond.

Goldman Sachs & Co. LLC treedt op als exclusief financieel adviseur voor Thunderhead. Kirkland & Ellis LLP treedt op als juridisch adviseur voor Medallia. Allen & Overy LLP treedt op als juridisch adviseur van Thunderhead.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Medallia
Medallia (NYSE: MDLA) is de pionier en marktleider op het gebied van experience management. Medallia’s bekroonde SaaS-platform, de Medallia Experience Cloud, is toonaangevend op het vlak van het leveren van inzicht in en beheren van de ervaring van klanten, medewerkers en burgers. Medallia legt experience-signalen vast die dagelijks voorkomen in een-op-een, telefonische en digitale interacties, maar ook via video, social media en Internet of Things (IoT). Daarnaast past Medallia zijn eigen AI-technologie toe om te voorzien in gepersonaliseerde en voorspellende inzichten die bijdragen aan acties met waardevolle bedrijfsresultaten. Met behulp van de Medallia Experience Cloud kunnen Medallia-klanten klantverloop voorkomen, sceptici in ambassadeurs en kopers veranderen, cross-sell- en up-sellmogelijkheden creëren en businessbeslissingen stimuleren die een positieve invloed hebben op de omzet.
Meer over Medallia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.