ServiceNow verbetert Workplace Service Delivery-oplossing

Meer flexibiliteit en veiligheid ter ondersteuning van het hybride werken

| ServiceNow | 2 min | 21 januari 2022 14:39
Afbeelding: Workplace Service Delivery screenshot | Copyright: ServiceNow
Onlangs maakte ServiceNow een aantal updates bekend in de Workplace Service Delivery-oplossing om meer flexibiliteit en veiligheid te bieden ter ondersteuning van hybride werken. De traditionele rol van het kantoor is veranderd. Het is niet langer de plek waar werknemers standaard iedere dag naartoe gaan om te werken, maar het is een plek geworden waar ze voornamelijk heengaan om samen te werken met collega’s, te brainstormen en de belangrijkste vergaderingen bij te wonen.

De volgende updates zijn toegevoegd aan de Workplace Service Delivery-oplossing van ServiceNow:
  1. Maak events aan voor meerdere kantoorlocaties. Vergaderingen zullen steeds vaker georganiseerd worden voor teams van verschillende kantoren. Dankzij nieuwe mogelijkheden voor groepsreserveringen kunnen gebruikers eenvoudig in één keer ruimtes en bureaus reserveren op verschillende locaties. Ook is het eenvoudiger om namens collega’s een ruimte of bureau te reserveren.
  2. Eenvoudig samenwerken. Werknemers kunnen nu eenvoudiger een werkplek reserveren naast een collega waarmee ze bijvoorbeeld samenwerken aan een project.
  3. De juiste weg in het kantoor. Door het hybride werken zullen werknemers minder goed op de hoogte zijn van plattegronden en looproutes. Dankzij nieuwe mobiele navigeermogelijkheden kunnen werknemers eenvoudiger hun weg vinden op kantoor.
  4. Gestroomlijnd reserveringsproces. Het beheren van verschillende agenda’s en reserveringssystemen is een baan op zichzelf. Gebruikers kunnen nu eenvoudig de reservering die ze maken via Workplace Service Delivery toevoegen aan de agenda van hun voorkeur. Ook is het mogelijk om met één klik een reservering te maken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
ServiceNow
Over ServiceNow
ServiceNow (NYSE: NOW) laat werk beter werken voor mensen. Ons cloudbased platform en onze oplossingen bieden een digitale workflow die de ervaring en productiviteit van zowel werknemers als organisaties verbetert. 
Meer over ServiceNow
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.