Appian Process Mining nu beschikbaar

Nieuw platform van Appian neemt klanten mee van procesanalyse tot workflow design en automatisering

| Appian | 2 min | 24 januari 2022 16:58
Afbeelding: Het Appian Low-Code Platform | Copyright: Appian
Appian kondigt vandaag: Appian Process Mining aan. Appian Process Mining is de eenvoudigste manier om knelpunten in workflows te identificeren en aan te pakken. Organisaties kunnen nu inefficiënties in processen ontdekken, workflows ontwerpen én automatiseren in één uniform platform. Dankzij de toevoeging van native process mining levert Appian het meest volledige low-code platform ter wereld.

Het Appian Low-Code Platform brengt process mining, workflow en automatisering samen zodat organisaties inefficiënties in processen kunnen ontdekken, workflows kunnen ontwerpen én kunnen automatiseren in één uniform platform. Process mining is een cruciaal onderdeel van business transformatie, omdat bedrijven vaak weinig inzicht hebben in daadwerkelijke werkprocessen binnen de organisatie. Hierdoor is het moeilijk om de hoofdoorzaak van inefficiënte processen te identificeren. Bedrijven moeten vervolgens op basis van veronderstellingen en intuïtie obstakels in processen oplossen in plaats van op basis van data.

Appian verwijdert het grootste wrijvingspunt in process mining, waardoor klanten meer tijd kunnen besteden aan het verbeteren en automatiseren van workflows. Appian Process Mining beschikt over een no-code module die de voorbereiding en transformatie van bedrijfsgegevens vereenvoudigt. Vooraf gebouwde proces pakketten bevatten ook mapping en dashboards om de time-to-value van process mining te versnellen.

Appian Process Mining ondersteunt organisaties met:

Identificatie van knelpunten
 • Visualiseer inefficiënties in processen. Snel knelpunten in processen identificeren om inefficiënties om te zetten naar verbeterpunten.
 • Identificeer belangrijke varianten. Diagnose maken van veranderingen in activiteit om processen te optimaliseren voor maximale efficiëntie.
 • Diepe analyse. Creëer filters gebaseerd op case activiteiten, eigenschappen en diepere inzichten.
Verbetering van prestaties en resultaten
 • Geautomatiseerde analyse naar de hoofdoorzaak. Ontdek onderliggende problemen, bovenmatige doorlooptijden, afwijkingen, en specifieke procesvolgordes.
 • Out-of-the-box analyses. Kant-en-klare dashboards bieden direct inzicht.
 • Op maat gemaakte dashboards. Ontwerp dashboards voor specifieke analysebehoeften.
Continue optimalisatie
 • Creëer proactieve waarschuwingen. Neem direct actie wanneer drempelwaarden worden overschreden.
 • Verzeker conformiteit. Automatisch afwijkingen detecteren tussen doel- en werkelijke processen.
 • Voorspel procesgedrag. Intelligente machine learning voorspelt of en wanneer vooraf gedefinieerde activiteiten zullen plaatsvinden.
Focus op inzichten en minimalisering van datavoorbereiding
 • Snellere time to value.
  • No-code UI en geautomatiseerde datatransformatie beschikbaar.
  • Templates en bouwstenen voor standaard processen kunnen eenvoudig worden aangepast en uitgebreid.
 • Multi-source data-integratie. Eenvoudige integratie van gegevens uit meerdere systemen.

Appian CEO Matt Calkins: " Process mining en workflow horen bij elkaar. Klanten van Appian kunnen nu process mining gebruiken om nieuwe processen te ontdekken en de workflow vervolgens te ontwerpen."

Huidige Appian klanten kunnen zich aanmelden voor de Appian Process Mining Kick-Start. Dit is een programma ontworpen om inefficiënties snel aan het licht te brengen en processen te optimaliseren voor betere bedrijfsresultaten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appian
Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.