Accenture en Celonis werken samen om nieuwe waarde in bedrijfsprocessen aan te boren

Accenture brengt Celonis’ process mining onder in zijn oplossingen en platforms

| Celonis | 2 min | 25 januari 2022 14:55
Copyright: Accenture
Accenture en Celonis gaan een strategische samenwerking om organisaties te ondersteunen in het verkrijgen van inzichten die ze nodig hebben om hun bedrijfsprocessen continu te updaten en optimaliseren. Accenture integreert daarvoor Celonis’ datagedreven execution management mogelijkheden in zijn oplossingen en platforms, waaronder myConcerto en SynOps. Dit zorgt voor de nodige transparantie en inzichten om besluitvormingen voor organisaties naar een heel nieuw niveau te tillen.

De strategische samenwerking brengt Accenture’s brede scala aan functionele mogelijkheden, met zijn lifecycle management en automatisering om de toonaangevende process mining en execution management technologieën van Celonis uit te breiden. Samen zijn Accenture en Celonis sterk gepositioneerd om meer inefficiënties in bedrijfsprocessen voor klanten te identificeren. Ze maken van gewonnen inzichten datagedreven actiepunten die organisaties direct in kunnen zetten.

Tech-sector en ruimtevaart

De bedrijven werkten al samen op meer dan honderd klantprojecten voor klanten, verdeeld over verschillende industrieën. Zo hielpen ze de financiële afdeling van een wereldwijd tech-bedrijf de besluitvorming aan te scherpen en operations voor het bedrijf te verbeteren. Voor dit bedrijf bespaarde de implementatie miljoenen dollars per jaar. In een andere case hielpen Accenture en Celonis een lucht- en ruimtevaartbedrijf met het samenbrengen van dertig kwaliteitsprocessen in hun verzekeringen tot één logisch, begrijpelijk proces. Voor dit bedrijf verbeterde dit de productiekwaliteit, operationele efficiëntie en uiteindelijk de veiligheid van passagiers.

“Bedrijfsprocesdata en -inzichten zijn cruciaal voor organisaties om zich versneld aan te passen”, zegt Phillip Hazen, Senior Managing Director Intelligent Platform Services bij Accenture. “Onze jarenlange ervaring in procesverbetering, gecombineerd met de kracht van Celonis’ process mining, kan onze klanten helpen een meer intuïtieve, op feiten en data gebaseerde organisatie te creëren. Samen leveren we significante verbeteringen voor onze klanten, in een fractie van de tijd die het op andere manieren zou duren.”

Waardecreatie voor elk denkbare branche

Accenture gebruikt Celonis’ oplossingen om de processen die het bedrijf uitvoert voor klanten te optimaliseren, en inzichten te creëren die helpen uitdagingen voor klanten aan te gaan op het gebied van onder andere datakwaliteit en legacy applicaties. Daarnaast gebruikt Accenture Celonis om inkoop te stroomlijnen, wat enorme efficiëntie creëert en het bedrijf werkkapitaal oplevert.

Gene Reznik, Senior Vice President, Ecosystem & Industries bij Celonis: “Accenture is wereldleider in het uitvoeren van de meest complexe projecten in elke denkbare branche. Het vermogen van Accenture om baanbrekende waarde te creëren door technologie, process excellence en menselijke vindingrijkheid te combineren voor 's werelds belangrijkste organisaties, is bewonderingswaardig. Wij kunnen niet wachten om deze strategische samenwerking aan te gaan. Er zit geen grens aan de waarde die wij voor onze gezamenlijke klanten kunnen creëren.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in process mining, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Dit resulteert in besparingen en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.
Meer over Celonis
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.